amularix Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Witam, ciężko było znaleźć dział, gdzie mógłbym o to zapytać, myślę, że tu mogę. Chcę wystawić opinię sklepowi Amazon. Kupiłem od nich (sprzedawana Amazon), a raczej zamówiłem mini klawiaturę Rii z obsługą bluetooth, za pierwszym razem dostałem jakiś kabelek, paczkę odebrałem w paczkomacie, niestety nie można użyć tej metody zwrotu trzeba oddać w punkcie gdzie przyjmują paczki (mieszkam na wsi jakieś 20 km od miasta gdzie jest taki punkt, a paczkomat mam dużo bliżej, trzeba specjalnie jechać). Na aliexpress czas oczekiwania na klawiaturę koło miesiąca, dostawy z Polski (z jakiejkolwiek sklepu w sensownej cenie nie ma). Więc drugi raz zamówiłem z Amazon, tym razem dostałem klawiaturę ale nie ten model, bez bluetooth, więc znów muszę oddać. Chciałem ocenić sprzedawcę Amazon na Amazon nie mogę znaleźć, chciałem dodać opinię produktu i opisać w niej sytuację, dostaję komunikat "ten produkt nie kwalifikuje się do wystawiania opinii o nim". Nie ukrywam, że jestem mocno rozczarowany jakością obsługi Amazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts