luksonbp Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Czy mi sie wydaje czy w moim telefonie brakuje ustawień odnośnie trybu cichego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBomB Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 A jakich konkretnie ustawień Ci brakuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksonbp Posted November 25, 2021 Author Share Posted November 25, 2021 6 godzin temu, LeBomB napisał: A jakich konkretnie ustawień Ci brakuje? Zaplanuj czas włączenia dla trybu cichego Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBomB Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Jest tylko opcja zaplanuj czas włączenia przy trybie nie przeszkadzać. Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek była opcja planowania włączenia trybu cichego i standardowo jej nie ma, bo sprawdzałem właśnie u siebie. Jedyną możliwość jaką masz, to jak użyjesz przycisku vol+ lub vol- pojawia się belka po prawej stronie. Na górze paska głośności multimediów masz "trzy kropki" naciśnij je, a wywołasz dodatkowe opcje. Tam masz funkcję ustawienia minutnika trybu cichego. Czas maksymalny to bodajże 8 godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocin Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 W dniu 27.11.2021 o 23:10, LeBomB napisał: Jest tylko opcja zaplanuj czas włączenia przy trybie nie przeszkadzać. Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek była opcja planowania włączenia trybu cichego i standardowo jej nie ma, bo sprawdzałem właśnie u siebie. Jedyną możliwość jaką masz, to jak użyjesz przycisku vol+ lub vol- pojawia się belka po prawej stronie. Na górze paska głośności multimediów masz "trzy kropki" naciśnij je, a wywołasz dodatkowe opcje. Tam masz funkcję ustawienia minutnika trybu cichego. Czas maksymalny to bodajże 8 godzin. Była w MIUI 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts