mrosi Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11i / Redmi K40 Pro / + (nazwa kodowa: haydn). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK40Pro_MI11i_V12.5.8.0.RKKCNXM_v12-11-fastboot.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinos82 Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Zauważyłem dziwną przypadłość. W poprzednim sofcie tj. V12.5.7.0 wydawało mi się, że system dość inteligentnie włącza obsługę ciemnego motywu do aplikacji, które prawidłowo go obsługują, po prostu tam, gdzie ciemny motyw był źle zaimplementowany - system go nie włączał. Po aktualizacji do V12.5.8.0 wszystkie apki jak leci zostały wrzucone do jednego wora z ciemnym motywem, co jak się można domyśleć, nie we wszystkich działa. Skutkiem tego muszę dla wybranych apek ręcznie wyłączać ciemny motyw. Może ktoś to jeszcze zauważył? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts