Shasandilas Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 W jaki sposób ustawić strefę czasową drugiego zegara na czas UTC czy GMT? Teraz żeby mieć czas UTC muszę użyć strefy czasowej np. Senegalu (Dakar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecram Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 To pojawia się automatycznie jak przekroczysz granicę.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shasandilas Posted November 15, 2021 Author Share Posted November 15, 2021 Dzięki za odpowiedź ale nie jest ona zgodna z moimi oczekiwaniami Nie wydaje mi się, że po przekroczeniu granicy, nawet tej morskiej do UK, na drugim zegarze pojawi mi się napis "UTC" albo "GMT". Ja nie chcę przekraczać granicy żeby mieć czas UTC na drugim zegarze na ekranie blokady. I o to mi właśnie chodzi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecram Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 To chyba nie da rady tego tak ustawić. Możliwe, że trzeba ściągnąć jakiś launcherWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Taki napis nie pojawi się nigdzie. Musisz ustawić czas po prostu na konkretny region, który ma UTC (czyli np. UK). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shasandilas Posted November 16, 2021 Author Share Posted November 16, 2021 (edited) UK nie ma czasu UTC, chyba że teraz, bo mamy zimowy w całej Europie (jeszcze). Jedyna opcja to taka, której używam. Senegal nie zmienia czasu, więc tam ciągle jest czas UTC 😉 Jakoś muszę z tym żyć 🤣 Edited November 16, 2021 by Shasandilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts