Pirzu Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 (edited) Cześć ! Wraz ze sklepem www.XiaomiForSale.com przygotowaliśmy dla Was konkurs - do wygrania Xiaomi PowerBank 10400mah oraz opaska Xiaomi MiBand Co należy zrobić? Wszystkiego dowiecie się w filmie (kliknij na zdjęcie lub na link > tutaj) Życzę powodzenia i przede wszystkim, kreatywności ! Edited June 24, 2015 by Pirzu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 "(...)nie rozładowujcie jej poniżej 20% bo może w ten sposób się uszkodzić tak jak uszkodziła się niestety moja." A co to się stało? Chodzi o to że bateria "x" czasu przeleżała nieużywana i rozładowanie poniżej 20% takiej "zastygłej" baterii w jakiś sposób ją uszkodziło? Bo chyba nie chodzi o takie zwykłe rozładowanie bo to był by raczej absurd bo przecież tam siedzi zwykły akumulatorek litowo-jonowy ... ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted June 25, 2015 Author Share Posted June 25, 2015 GearBest mi tak powiedzial, ze tak podobno jest w instrukcji po chińsku napisane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Popraw Xioami i tu, i pod filmem bo aż oczy bolą... Tylko Xiaomi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted June 25, 2015 Author Share Posted June 25, 2015 Wybaczcie, sesja, jestem ultra zmęczony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Spoko, rozumiem, wiem co to sesja Na PCLabie często mylą w ten sam sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Dobra, ale widzę że konkurs z dyskryminacją ludzi niekorzystajacych z mediów społecznościowych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Dobra, ale widzę że konkurs z dyskryminacją ludzi niekorzystajacych z mediów społecznościowych... Kto robi konkurs ten ustala zasady, tak to działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullsblood Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Dobra, ale widzę że konkurs z dyskryminacją ludzi niekorzystajacych z mediów społecznościowych... Załóż jakieś fałszywe konto, cóż za problem? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 Nie chodzi o dyskryminację, ale chciałem też jakiś profit dla sklepu XFS Popros znajomego czy kogos zeby polubił, podeslij, starczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Dzisiaj ze skrzynki wyciągnąłem MiBanda chciałbym oficjalnie bardzo podziękować Majster Pirzowi za wyróżnienie akurat mojego zdjęcia spośród wielu innych naprawdę udanych prac Dzięki! Po 50 dniach od ładowania opaska miała 27% baterii, póki co wszystko działa elegancko no ewentualnie poza odblokowaniem... działa niezależnie od odległości opaski od telefonu ale ponoć z czasem to się ogarnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 O kurcze... Ale fajny konkurs. Gdyby Marvinka wiedziała wczesniej, to zrobiłaby sobie pod tym kątem jakąś fajną focię pod palmami, albo coś. A tu zbite gary teraz. Łeeeeeeee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts