Jump to content

Ja włączyć kropkę w Xiaomi 9t?

karolr817

Recommended Posts

1 godzinę temu, Netoper napisał:

1 godzinę temu, Netoper napisał:

Nie wiem od czego ma być ta kropka ale wygląd i funkcje ekranu blokady zależą od motywu i jego konfiguracji.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Aha dzięki 

Edited by karolr817

22 godziny temu, karolr817 napisał:

Chodzi o tą kropkę w lewym dolnym rogu która jest na ekranie blokady, akurat u mnie nie ma a kiedyś była jak to włączyć? Dodał bym screena ale ma 3.3mb więc nie mogę.

Jeśli masz oprogramowanie GLOBAL, to ona ukrywa skrót do aplikacji Mi Pilot i nic poza tym :)

55 minut temu, Antyhaker napisał:

Jeśli masz oprogramowanie GLOBAL, to ona ukrywa skrót do aplikacji Mi Pilot i nic poza tym :)

Skrót to aplikacji mi pilot i latarkę tam miałem i właśnie o tą latarkę mi najbardziej chodzi, to było bardzo przydatne i  teraz mam tylko tą ikonkę do odpalenia aparatu  na blokadzie ekranu w prawym dolnym rogu... 

9 minut temu, karolr817 napisał:

Skrót to aplikacji mi pilot i latarkę tam miałem i właśnie o tą latarkę mi najbardziej chodzi, to było bardzo przydatne i  teraz mam tylko tą ikonkę do odpalenia aparatu  na blokadzie ekranu w prawym dolnym rogu... 

1. Mi Pilot zainstalowany?

2. Używasz domyślnego motywu?

Nigdzie w ustawieniach nie ma opcji wyłączenia skrótu do latarki na ekranie blokady. Masz widżet latarki w widżetach i kafelek na ekranie szybkich ustawień? Latarka działa?

Edited by FromWP

Tak widżet latarki mam, działa świeci, po ściągnięciu górnej belki tez mogę ją odpalić, chodzi jedynie o to że nie ma tu gdzie była kiedyś jak się wybudzało telefon przyciskiem power przeciągnęło palcem ekran od lewej do prawej i pojawiała się karta gdzie było Mi Pilot i pod tym ikonka latarki, ale może poprostu to kwestia aktualizacji że tego już nie ma...

Było coś takiego. Dodatkowy panel na ekranie blokady. Blokada się pojawiała, a po przesunięciu "całej" w prawo pojawiał się dodatkowy panel ze skrótami. Właśnie mipilot i latarka tam była. 

Samą opcje kojarzę, ale chyba tego już nie ma w miui.