karolr817 Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Chodzi o tą kropkę w lewym dolnym rogu która jest na ekranie blokady, akurat u mnie nie ma a kiedyś była jak to włączyć? Dodał bym screena ale ma 3.3mb więc nie mogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Nie wiem od czego ma być ta kropka ale wygląd i funkcje ekranu blokady zależą od motywu i jego konfiguracji.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolr817 Posted November 13, 2021 Author Share Posted November 13, 2021 (edited) 1 godzinę temu, Netoper napisał: 1 godzinę temu, Netoper napisał: Nie wiem od czego ma być ta kropka ale wygląd i funkcje ekranu blokady zależą od motywu i jego konfiguracji. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Aha dzięki Edited November 13, 2021 by karolr817 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Dodatkowe ustawienia->asystent dotyku ?Mi Note 10 Lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 22 godziny temu, karolr817 napisał: Chodzi o tą kropkę w lewym dolnym rogu która jest na ekranie blokady, akurat u mnie nie ma a kiedyś była jak to włączyć? Dodał bym screena ale ma 3.3mb więc nie mogę. Jeśli masz oprogramowanie GLOBAL, to ona ukrywa skrót do aplikacji Mi Pilot i nic poza tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolr817 Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 55 minut temu, Antyhaker napisał: Jeśli masz oprogramowanie GLOBAL, to ona ukrywa skrót do aplikacji Mi Pilot i nic poza tym Skrót to aplikacji mi pilot i latarkę tam miałem i właśnie o tą latarkę mi najbardziej chodzi, to było bardzo przydatne i teraz mam tylko tą ikonkę do odpalenia aparatu na blokadzie ekranu w prawym dolnym rogu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 9 minut temu, karolr817 napisał: Skrót to aplikacji mi pilot i latarkę tam miałem i właśnie o tą latarkę mi najbardziej chodzi, to było bardzo przydatne i teraz mam tylko tą ikonkę do odpalenia aparatu na blokadzie ekranu w prawym dolnym rogu... 1. Mi Pilot zainstalowany? 2. Używasz domyślnego motywu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolr817 Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 1.mi remote controler jest ✓ 2. Motyw klasyczny jest✓ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 (edited) Nigdzie w ustawieniach nie ma opcji wyłączenia skrótu do latarki na ekranie blokady. Masz widżet latarki w widżetach i kafelek na ekranie szybkich ustawień? Latarka działa? Edited November 14, 2021 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolr817 Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 Tak widżet latarki mam, działa świeci, po ściągnięciu górnej belki tez mogę ją odpalić, chodzi jedynie o to że nie ma tu gdzie była kiedyś jak się wybudzało telefon przyciskiem power przeciągnęło palcem ekran od lewej do prawej i pojawiała się karta gdzie było Mi Pilot i pod tym ikonka latarki, ale może poprostu to kwestia aktualizacji że tego już nie ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 5 godzin temu, karolr817 napisał: 1.mi remote controler jest ✓ 2. Motyw klasyczny jest✓ Przede wszystkim wrzuć screen, ponieważ to nie jest normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Było coś takiego. Dodatkowy panel na ekranie blokady. Blokada się pojawiała, a po przesunięciu "całej" w prawo pojawiał się dodatkowy panel ze skrótami. Właśnie mipilot i latarka tam była. Samą opcje kojarzę, ale chyba tego już nie ma w miui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Jest jeszcze. Mi Note 10 Lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts