Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.5.6.0.RFKCNXM - Android 11

Recommended Posts

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro (nazwa kodowa: raphael).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V12.5.6.0.RFKCNXM_v12-11.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Poprawki bezpieczeństwa z października 2021 r.

• 5 months later...

Witam, Hmmm...widzę że do tej pory nikt tu nic nie pisał. Testuję ponad tydzień - zmiana z ver. 11.x (nie pamiętam), więc ogromna. Póki co - nie działa wybudzanie ekranu powiadomieniami (SMS, messenger) w trybie oszczędzania baterii mimo nieaktywnej opcji "nie wybudzaj ekranu..." Bateria - trzyma normalnie; Płynność działania - jest wrażenie świetnej responsywności, bez lagów itp.; Komunikacja (WiFi, BT, Zasięg, rozmowy, czujnik zbliżeniowy, automatyka jasności ekranu) - bez zastrzeżeń; Nowe Centrum sterowania - bez zarzutu. Po prostu 2,5 letni smartfon uzyskał nowe życie. Mimo tego, że MIUI 12 miewało wiele krytycznych ocen w wielu modelach Xiaomi, absolutnie warto wgrać ten ROM... zapewne marzenie o 13 chyba już nie spełni się.

@up - oj tam oj tam, zdaję sobie sprawę że "pół roku zaspałem" - nie było żadnego komentarza, więc napisałem. Pewnie popularność tego modelu jest bardzo mała, choć moim zdaniem - bardzo dobrego nawet jak na dzisiejsze standardy...

Edited by fido70

• 5 months later...