Kacper Skrzypek Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro (nazwa kodowa: raphael). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V12.5.6.0.RFKCNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Poprawki bezpieczeństwa z października 2021 r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido70 Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Witam, Hmmm...widzę że do tej pory nikt tu nic nie pisał. Testuję ponad tydzień - zmiana z ver. 11.x (nie pamiętam), więc ogromna. Póki co - nie działa wybudzanie ekranu powiadomieniami (SMS, messenger) w trybie oszczędzania baterii mimo nieaktywnej opcji "nie wybudzaj ekranu..." Bateria - trzyma normalnie; Płynność działania - jest wrażenie świetnej responsywności, bez lagów itp.; Komunikacja (WiFi, BT, Zasięg, rozmowy, czujnik zbliżeniowy, automatyka jasności ekranu) - bez zastrzeżeń; Nowe Centrum sterowania - bez zarzutu. Po prostu 2,5 letni smartfon uzyskał nowe życie. Mimo tego, że MIUI 12 miewało wiele krytycznych ocen w wielu modelach Xiaomi, absolutnie warto wgrać ten ROM... zapewne marzenie o 13 chyba już nie spełni się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Te "nowe" życie jest blisko rok Obudził się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido70 Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 (edited) @up - oj tam oj tam, zdaję sobie sprawę że "pół roku zaspałem" - nie było żadnego komentarza, więc napisałem. Pewnie popularność tego modelu jest bardzo mała, choć moim zdaniem - bardzo dobrego nawet jak na dzisiejsze standardy... Edited April 27, 2022 by fido70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalk Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Największym felerem tego ROMu jest wg mnie brak nagrywania rozmów. Poza tym działa ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linmajster Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 To już koniec wsparcia dla Mi 9T Pro? Dawno nie było aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 3, 2022 Author Share Posted October 3, 2022 Wygląda na to, że tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linmajster Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał: Wygląda na to, że tak. Xiaomi to potwierdziło czy możemy tylko przypuszczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 4, 2022 Author Share Posted October 4, 2022 Potwierdziło. https://trust.mi.com/misrc/updates/phone?tab=policy Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Ten wygląda fajnie https://drive.google.com/file/d/1jbq1sL84vVZHUES8I-rJjRXAdEMlqkOW/viewWysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts