topfx Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Aplikacja telefon przy wszystkich połączeniach wyświetla numer prywatny w kontaktach są zapisane numery nie wiem jak zrobić żeby pokazywał kto dzwoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 A nie masz przypadkiem włączonego Volte?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 A to ma coś do rzeczy? Ja korzystam z VoLTE i nie zauważyłem takiego zachowania. No chyba, że to urok apki Google, tego sprawdzić nie mam jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Z googlowską niestety potrafiło robić jaja z identyfikacją przy używaniu volte. U mnie tak było na rn8pro i poco X3, na indonezji gdzie jest dialer Xiaomi jest ok.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktos_inny Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Z tego co wiem: w romach nie EEA nie ma odpowiedniego modemu i dlatego każdy numer jest identyfikowany jako nieznany. Dawniej (w starych OSach) szło to naprawić odpalając odpowiedni .mbn poprzez launcher aktywności, teraz takiej opcji nie ma. Nie ma znaczenia czy dialer jest Xiaomi czy Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 U mnie jak wyłączałem volte to działała identyfikacja, przy załączonym nie identyfikowało, żadnych cudów z edycją modemu nie robiłem.Fony w sieci plusa.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
topfx Posted November 8, 2021 Author Share Posted November 8, 2021 Dzięki za pomoc p wyłączeniu VoLTE działa wersia miui V12.5.18.0.RKHCNXM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts