mrosi Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 8 (nazwa kodowa: dipper). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI8_V12.5.2.0.QEACNXM_v12-10.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Ktoś może już coś powiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Findfox Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 @acocieto. Tak użytkuję już miesiąc. Mogę polecić. Jest to najstabilniejsza wersja MIUI 12. Małe błędy zostały po naprawiane. Jedynie bateria na LTE trzyma mi 2h xd (na wifi blisko 4h). No, ale kondycja mojej baterii po 3 latach to 70%, więc napewno tego jest przyczyna. Przypomniało mi się, że zaraz po aktualizacji działał bardzo źle czytnik linii papilarnych, ale dodanie na nowo rozwiązało problem. Na koniec dodam, że ostanie wydanie miui global jest nie śmiesznym żartem. Zostawienie tak nie dopracowanego softu świadczy o podejściu do klientów. Na dzień dzisiejszy mogę śmiało polecić ostatni rom xiaomi.eu i ewentualnie jak ktoś nie lubi miui to Pixel experience, LOS. MIUI global jest nie wskazany. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczar86 Posted January 15 Share Posted January 15 a jaki jest stan aktualizacji zabezpieczeń dla tego romu? siedzę na globalu i zastanawiam się czy warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 15 Share Posted January 15 Prawdopodobnie podobnie do Globala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Findfox Posted January 16 Share Posted January 16 @milczar86 1 grudnia 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts