mrosi Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11i / Redmi K40 Pro / + (nazwa kodowa: haydn). Link do pobierania ROMu: REUPLOAD https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK40Pro_MI11i_V12.5.7.0.RKKCNXM_v12-11-fastboot.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatiLew Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Działa ok, ale czasem zawiesza wifi. Np w grze ping jest ciągle 667 muszę zresetować telefon lub wifi i znów jest ok. Za jakiś czas znów podobnie. Czasem rozłączenie nic nie daję i trzeba zapomnieć wifi i znów wpisać hasło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinos82 Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Witam. Kilka dni temu na moim świeżo zakupionym 11i odblokowałem bootloadera i zainstalowałem najnowszy rom Xiaomi.eu Stable w wersji V12.5.7.0.RKKCNXM. Po udanej instalacji pokazuje mi się aktualizacja do tej samej wersji ale jakiś ROM REBUILD. Przez aktualizatora nie ma szans na pobranie romu (brak dostępnych mirrorów). A ze strony Sourceforge Xiaomi.eu pobiera mi to samo co mam. O co chodzi z tym rebuildem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 36 minut temu, Marcinos82 napisał: O co chodzi z tym rebuildem? Po prostu pobiera Ci zbudowany od nowa, ten sam ROM. Najwidoczniej były z nim problemy i ekipa postanowiła wydać poprawiona wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts