brawo Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 31 minut temu, mpawlok napisał(a): nikomu oprócz producentów to nie potrzebne No wiesz co. Zaraz tu ciebie napadną, że jest to kosmiczna jakość rozmowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
k232 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) Siema, ja też w swoim poco X3 pro w sieci Orange miałem rozłączanie internetu, teraz mam wersję 14 miui i już nie rozłącza tylko mam problem, że na ipv6 nie działa mi wszystko tak jak powinno. @Domino926 gdzie w poco zmienia się te ustawienia ? GSM/WCDMA/LTE(PRL) Dnia 28.01.2023 o 11:36, brawo napisał: No wiesz co. Zaraz tu ciebie napadną, że jest to kosmiczna jakość rozmowy Może nie kosmiczna ale lepiej trzyma zasięg 😁 Edited February 26, 2023 by k232 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozor Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Dostałem ostatnio aktualizację do 14.0.1 i nic to nie pomogło. U mnie działa LTE i przeważnie dokładnie w tych samych miejscach jadąc autem albo nawet idąc traci całkowicie zasięg i trzeba zresetować telefon żeby się połączył na nowo z LTE. Na 3G bez problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
k232 Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Dnia 15.03.2023 o 21:19, Pozor napisał: Dostałem ostatnio aktualizację do 14.0.1 i nic to nie pomogło. U mnie działa LTE i przeważnie dokładnie w tych samych miejscach jadąc autem albo nawet idąc traci całkowicie zasięg i trzeba zresetować telefon żeby się połączył na nowo z LTE. Na 3G bez problemów Mi volte samo zaczęło działać, nie wiem czy to po aktualizacji czy po prostu sieć włączyła ale działa i jest git. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duag Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Czy ktoś znalazł sposób jak pozbyć się problemu? Internet w kilku miejscach cały czas się wyłącza po czym włącza, ale nie działa. Dopiero włączenie trybu samolotowego sprawie że ponownie działa. Operator Orange twierdzi że widzą te zerwania u siebie, ale to wina telefonu a nie operatora i nic z tym nie mogą zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek810316 Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 (edited) W dniu 17.10.2023 o 12:45, Duag napisał(a): Czy ktoś znalazł sposób jak pozbyć się problemu? Internet w kilku miejscach cały czas się wyłącza po czym włącza, ale nie działa. Dopiero włączenie trybu samolotowego sprawie że ponownie działa. Operator Orange twierdzi że widzą te zerwania u siebie, ale to wina telefonu a nie operatora i nic z tym nie mogą zrobić Mam to samo,zasięg jest cały czas potrafi tak jakby się Internet zawiesić dopiero włączenie i wyłączenie trybu samolotowego na nowo uruchamia internet.. Oczywiście sieć orange. Mam druga kartę z plusa i nie ma z nią takiego problemu . Miałem też t mobile i też nie było problemu. Tylko i wyłącznie Orange. Kartę też już zmieniłem na nową Orange i to samo! Edited October 19, 2023 by arek810316 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k232 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 W dniu 19.10.2023 o 10:51, arek810316 napisał(a): Mam to samo,zasięg jest cały czas potrafi tak jakby się Internet zawiesić dopiero włączenie i wyłączenie trybu samolotowego na nowo uruchamia internet.. Oczywiście sieć orange. Mam druga kartę z plusa i nie ma z nią takiego problemu . Miałem też t mobile i też nie było problemu. Tylko i wyłącznie Orange. Kartę też już zmieniłem na nową Orange i to samo! To czemu w takim razie zmieniłeś sieć na Orange ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duag Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 U mnie problem występuje i w Orange i w Play. Jak karta jest w innym telefonie to nie rozłącza. Więc problem ewidentnie jest po stronie telefonu a nie operatora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k232 Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 3 godziny temu, Duag napisał(a): U mnie problem występuje i w Orange i w Play. Jak karta jest w innym telefonie to nie rozłącza. Więc problem ewidentnie jest po stronie telefonu a nie operatora.. A to na pewno wina telefonu, ten poco X3 pro to problem od samego początku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo1980 Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 U mnie po zmianie sieci z orange na play zrywanie danych już nie występuje .Wszystko działa jak powinno . Także to była ewidentnie wina orange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k232 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 W dniu 3.12.2023 o 21:15, widmo1980 napisał(a): U mnie po zmianie sieci z orange na play zrywanie danych już nie występuje .Wszystko działa jak powinno . Także to była ewidentnie wina orange. Ja dalej jestem w Orange na kartę, sami od Siebie włączyli mi volte , zasięgu nie zrywa, wszystko śmiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo1980 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Ja przy włączonej opcji Volte w Orange nie miałem możliwości dzwonienia do niektórych kontaktów . Także nawet nie przetestowałem jak to jest ze zrywaniem internetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek31 Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) Witam mam Redmi note 13 4g w sieci NJU (orange) i również ten problem występuje przy rozmowach notoryczne rozłączanie a już probowalem voLTE i Wificaling wył i wł nic nie pomagało, pomogło jak na razie ręczne przełączenie na 3G. Dodam ze wcześniej miałem poco m3 pro 5g i problem również występował ale tylko przy rozmowie z 1 konkretną osobą. Z opcji które mi zostały to zmienić operatora lub telefon na markę inną niż Xiaomi? Edited April 23 by bartek31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts