Wilk1990 Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Odkurzacz wykonał pierwszy przejazd. Mapa zapisana. Wirtualne ściany ustawione. Kiedy klikam, aby odkurzacz pojechał posprzątać tylko kuchnię odjeżdża od stacji ładującej, wykonuje dwa obroty i zaczyna sprzątać całe mieszkanie od nowa, tak jak by to był pierwszy przejazd. Mapa też się zeruje. Jak go cofnę do ładowania to mapa powraca. Jeśli kliknę żeby sprzątał cale mieszkanie wszystko jest jak trzeba, mapa jest wyświetlana, a robot na niej się przesuwa. Co dziwne, jak ustawie sprzątanie obszarowe, ten "kwadrat z krzyżykiem" w prawym górnym rogu aplikacji, to od razu jedzie w wyznaczone miejsce. Znaczy to, że z nawigacja wszystko ok. Szukałem winy w aplikacji, resetowałem odkurzacz z 10x, aplikacje też usuwałem i instalowałem z 5x i wszystko na nic. Nic nie pomogło. Robiłem już wszystko co znalazłem w otchłani internetu. Wreszcie sam postanowiłem napisać post. Liczę na pomoc, dziękuję i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts