5555g5 Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Witam, jakie polecacie opony offroad do m365? Dodam że planuje zamontować przedni oraz tylny amortyzator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5555g5 Posted November 3, 2021 Author Share Posted November 3, 2021 F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidnes Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 @5555g5 Osobiście nie uważam aby jakakolwiek hulajnoga Xiaomi do offroadu się nadawała ale może zainteresują Cię taki oponki od panów z Chin - klik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5555g5 Posted November 13, 2021 Author Share Posted November 13, 2021 W dniu 7.11.2021 o 15:24, Tidnes napisał: @5555g5 Osobiście nie uważam aby jakakolwiek hulajnoga Xiaomi do offroadu się nadawała ale może zainteresują Cię taki oponki od panów z Chin - klik. Dzięki, już znalazłem Nie potrzebuję jej do off-roadu ale podczas trasy mam trochę ścieżek kamykowych i aktualne słabo sobie radzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidnes Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Godzinę temu, 5555g5 napisał: Nie potrzebuję jej do off-roadu ale podczas trasy mam trochę ścieżek kamykowych i aktualne słabo sobie radzą Ach, to wiele wyjaśnia. Proszę zdradź na jakie opony się zdecydowałeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5555g5 Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 9 godzin temu, Tidnes napisał: Ach, to wiele wyjaśnia. Proszę zdradź na jakie opony się zdecydowałeś ? Coś takiego, niestety teraz nie mogę znaleźć linka ale wiem że jest na allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidnes Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Takie klik ? Daj znać jak wrażenia z jazdy, czy trzeba się z nią mordować przy zakładaniu ? Czy widzisz różnice w konsumpcji baterii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5555g5 Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 9 godzin temu, Tidnes napisał: Takie klik ? Daj znać jak wrażenia z jazdy, czy trzeba się z nią mordować przy zakładaniu ? Czy widzisz różnice w konsumpcji baterii ? Jeszcze nie zamówiłem, pod koniec miesiąca mam zamawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sziva Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 @5555g5 zamówiłeś może te opony? Jak wrażenia z zakładania i użytkowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts