Jump to content

POCO X3 NFC - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.5.3.0.QJGMIXM - Android 11

mrosi

Recommended Posts

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu POCO X3 NFC (nazwa kodowa: surya).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.5.3.0.RJGMIXM_v12-11.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

U mnie (a dokładnie u żony) ok. 2 dni temu pojawiały się komunikaty o braku certyfikatu google i nie mogłem zaktualizowac Netflixa (komunikat o nieobsługiwany urządzeniu) ani sklep Play nie wynajdywał mi Playera. Wczoraj wieczorem "się naprawiło samo" i teraz wszystko działa. Czy Xiaomi mogło "dosłać/uzupełnić", czy jak to tam się nazywa i robi, certyfikat do Google?

Przy dużej aktualizacji wskazane by było zrobić reset do fabrycznych, poobserwuj kilka dni czy nie ma jajec, jak ok to zostawić, jaka jakieś problemy np z drenażem bateria, wykładaniem się apek oto to wtedy reset.
Z drugiej strony aby uniknąć późniejszych problemów po zmianie wersji andka zrobiłbym od razu przywrócenie.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Po zainstalowaniu nie widzę raczej żadnych zmian. Rzuca się tylko w oczy bałagan z powiadomieniami to znaczy np. 3 powiadomienia w różnych momentach tej samej, odczytanej już wiadomości albo brak jakiegokolwiek powiadomienia o nowej.

Edited by Baczeekk

• 4 weeks later...