geforc Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Witam, mam takie pytanie, czy w tym rysiku do Xiaomi Pad 5 jest jakaś kosmiczna technologia że kosztuje takie pieniądze? (300zł) dlaczego on jest taki drogi, droższy lub w takiej samej cenie niż S-Pen od Samsunga... w Samsungu płacimy za firmę a tutaj za co się tyle płaci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Wydaje mi się, że przez fakt, że rysik jest uniwersalny, więc pasuje do innych tabletów czy laptopów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geforc Posted October 9, 2021 Author Share Posted October 9, 2021 To spytam inaczej, czy jest inny rysik, tańszy który będzie dobrze działał z Pad 5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 W dniu 9.10.2021 o 12:28, geforc napisał: To spytam inaczej, czy jest inny rysik, tańszy który będzie dobrze działał z Pad 5 ? Udało dopasować inny rysik? Zastanawiam się nad rysikiem esr Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyimek Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Esr dig + nie działa.... Ja też szukam tańszego zamiennika Link to comment Share on other sites More sharing options...
nob Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Rysik Xiaomi raczej nie jest uniwersalny, przynajmniej mi nie dziala ze starszymi telefonami Xiaomi. Na jednej recenzji z YT tez padlo takie stwierdzenie. A rysiki na BT takie zwykle nie dzialaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Hmm... "przynajmniej mi nie dziala ze starszymi telefonami Xiaomi" - ja się tak właśnie zastanawiałem czy można go sparować i używać w Mi 11 lub Xiaomi 12 PRO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrayan Posted March 17 Share Posted March 17 A ja zapytam czy używa ktoś pojemnościowego? Lubię używać ogólnie takowy i w pad 5 trzeba dość mocno tapać, palcem jest dotyk super ale wolę rysik. Poleci ktoś jakiś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts