mino Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Witam Mam zainstalowy miui global 15.5.3.0 (RKHEUXM) a na stornie miupolska jest wersja MIUI 12: V12.5.14.0.RKHCNXM, chciałem zapytać czym one się różnią i ewentualnie jak zainstalować tą nowszą wersję. Bootloader mm już odblokowany ale nie mam jeszcze wgranego recowery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Ty masz zainstalowany rom tradycyjny (EU) na rynek europejski, natomiast na stronie jest podrasowany rom bazujący na chińskim (CN) który nie ma ograniczeń rynkowych, między innymi ma dialer Xiaomi a nie googlowski, nagrywanie rozmów, i kilka innych fiuczerów które są niedostępne w romie EU.Co do instalacji romu miuipolska (CN) są gotowe poradniki.Uprzedzę pytanie, gwarancja nie przepada po zainstalowaniu miuipolska.Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktos_inny Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-na-poco-f3-redmi-k40/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts