Przemekp74 Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Witam posiadam mi9t po wgraniu najnowszej wersji gdy wybieram numer i zaczynam dzwonić ekran gaśnie nie mogę się rozłączyć muszę zablokować telefon odblokować i dopiero wtedy mogę się rozłączyć albo rozłącza się automatycznie, czyszczenie danych nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 14, 2021 Author Share Posted October 14, 2021 @kaciek jednak będzie ta wersja poczty co jest. Na starej nie da się zalogować na konta Gmail, Google zablokowało apkę. 18 godzin temu, Przemekp74 napisał: Witam posiadam mi9t po wgraniu najnowszej wersji gdy wybieram numer i zaczynam dzwonić ekran gaśnie nie mogę się rozłączyć muszę zablokować telefon odblokować i dopiero wtedy mogę się rozłączyć albo rozłącza się automatycznie, czyszczenie danych nie pomaga. Czujnik zbliżeniowy działa normalnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaciek Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 @kaciek jednak będzie ta wersja poczty co jest. Na starej nie da się zalogować na konta Gmail, Google zablokowało apkę.Szkoda. Trzeba więc na razie pozostać na tym co pobrałem ze sklepu (myMail). Swoją drogą, nieźle daje radę.Sendnięte z Mi Note 10 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomzone Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 WitamJak mogę wykonać test dźwięku , otóż brak dźwięku przez głośniki telefonu ale również poprzez zewnętrzne nośniki :słuchawki i głośnik bluetooth.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 W dialerze *#*#miui#*#* Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomzone Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Niestety nic.... Nie wykrywa fizycznych słuchawek. Zero dźwięku .Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Farfocle, paprochy, dziady - zależy od rejonu polski. Dobrze sprawdź gniazdo czy nie jest zapchane. Nie dochodzą słuchawki do końca i nie reaguje telefon. Wykałaczką, delikatnie do dna i wyciagaj. Aha, nie wykrywa. A reszta? Jak test głośników? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomzone Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Spróbuję jeszcze jutro wgrać na nowo system fastboot , zobaczę czy porostu coś się poprawnie nie wygrało. Albo recovery coś psuje ?Ale nie wywala błędów podczas wgrywania .Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.