noisxy Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Hej, mam RN9PRO. Dzisiaj chciałem pobrać netflixa z google play, wpisuje jak zawsze i aplikacji nie ma. Według Google Play nie jest kompatybilna z tym urządzeniem. Ma ktoś jakiś podobny przypadek, albo sposób jak to naprawić? xiaomi.eu 12.0.3 android 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Być może to pokłosie ostatnich problemów z SafetyNet, trudno powiedzieć. Zainstaluj z apkmirror póki co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpr Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 U mnie nie ma problemów, mogę normalnie oglądać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noisxy Posted September 26, 2021 Author Share Posted September 26, 2021 Nigdy nie miałem problemu. Zawsze wchodziłem w sklep Play i był. (Oglądać, a umieć pobrać z sklepu to różnica). Teraz magicznie zniknął. Nie używam magiska, ukrywania ani nic podobnego. Zwykły xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpr Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Godzinę temu, WD40 napisał: Widzisz go w sklepie Play? Używasz magiska do ukrywania odblokowanego BL? Jeżeli to pytanie do mnie, to tak widzę w sklepie, ostatnio była aktualizacja też bez problemu. Nie, nie używam Magiska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Jeśli jest zainstalowany już w fonie no to będzie widoczny i w sklepie.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
noisxy Posted September 26, 2021 Author Share Posted September 26, 2021 No tak jak mówię, ja nie mam. Miałem na tym systemie zainstalowany, lecz jakiś czas temu go odinstalowałem. Dzisiaj chciałem pobrać, nie ma. Pobiore z apkmirror. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klogier Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Po zainstalowaniu 12.5 miuipolska na mi 10T pro miałem tak samo. Sytuację uratował magisk oraz zamiana wykrywania telefonu poprzez plugin magisk hideprops config na Pixel 3a. Oczywiście ukrycie roota przed Google PlayWysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts