Kacper Skrzypek Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Drobne zmiany wizualne w menu edycji Systemowego launchera ROM-y dla Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Mi 11i/Redmi K40 Pro/+, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S i POCO F3/Redmi K40 wstrzymane – testy Androida 12 Aparat na Mi 10T Pro nadal nie działa i nie będzie działać, dopóki nie zostanie wydany ROM Global z brakującą kompatybilną biblioteką od modułu 108 Mpx Pełna lista zmian: polska, angielska Jak zainstalować MIUIPolska/xiaomi.eu po raz pierwszy? Pełna instrukcja znajduje się na naszym forum. Jak wykonać reset do ustawień fabrycznych (wipe)? W przypadku niepowodzenia w aktualizacji warto wykonać reset do ustawień fabrycznych (wipe) z recovery, aby telefon mógł się uruchomić. W tym celu należy powrócić do TWRP (klawisze Głośność+ i Power) i w sekcji Wipe przesunąć suwak factory reset (tylko i WYŁĄCZNIE to). Czyszczenie innych partycji systemowych w (Advanced wipe) jest niepolecane i niepotrzebne. ROOT ROOT dla MIUI z Magisk 23 do instalacji z TWRP (plik apk jest jednocześnie instalatorem — w celu instalacji w TWRP należy zmienić rozszerzenie z apk na zip. Najnowsze wersje TWRP wspierają instalację Magiska bez zmiany nazwy). Po instalacji, jeśli występują lagi, wykonać dodatkowy restart telefonu. Blokada reklam w MIUIPolska Aby zablokować reklamy (lub ich większość) w aplikacjach Google Play i podczas przeglądania internetu, można skorzystać z kilku metod: blokada reklam do instalacji w TWRP (nieaktualna) skrypt generujący paczkę do instalacji w TWRP można również dodać DNS AdGuard blokujący reklamy w Ustawieniach > Więcej opcji sieci > Prywatny DNS (w polu Nazwa hosta dostawcy prywatnego DNS wprowadzamy dns.adguard.com i akceptujemy) bądź skorzystać z aplikacji takich jak Blokada, AdGuard czy Block This Polecane aplikacje MIUI Aplikacja MIUIPolska Zepp MiFit Samouczek MIUIPolska (z Google Play) Jak zgłosić błąd systemu? Prosimy o zgłaszanie błędów systemowych w oprogramowaniu xiaomi.eu/miuipolska według tego poradnika. Jednocześnie gorąco informujemy, że jesteśmy małą, kilkuosobową grupą, która tworzy tę modyfikację MIUI jako hobby, w wolnym czasie. Nie mamy żadnego powiązania z pracownikami Xiaomi, zatem nie jesteśmy w stanie w żaden sposób wpłynąć na pracę oprogramowania MIUI Global i na poprawę problemów w tymże oprogramowaniu występujących. W związku z tym prosimy o niezgłaszanie nam bugów związanych z Globalem, gdyż w 90% przypadków nie będziemy w stanie Wam pomóc. Jeśli chcecie pomóc nam w ciągłym rozwoju i utrzymaniu MIUIPolska, możecie nas wesprzeć, klikając w przycisk poniżej. Dotacja Motyw: tutaj. Czcionka Nokia Sans. Odnośnik do komentarza Share on other sites More sharing options...
mgreta Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Układ widgetów jest skopany. I np. ikona pogody nie wyświetla się. Odnośnik do komentarza Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Napisano 26 Września 2021 Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Mi Note 10 restartuje się sam z siebie w losowych momentachWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Napisano 1 Października 2021 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Mi 9 t pro na tej wersji telefon dostał ghost Touching (sam klika na ekranie) telefon nie ma szkła ani foli na ekranie a także nie jest uszkodzony , jak to naprawic Odnośnik do komentarza Share on other sites More sharing options...
Netoper Napisano 1 Października 2021 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Cofnąć się do poprzedniej wersji albo poczekać na poprawiona nową.Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Share on other sites More sharing options...
skay77 Napisano 1 Października 2021 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Zaraz sprawdzę mam mi 9 t pro ,ino muszę pobracWysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.