Jump to content

Redmi Note 10 Pro - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.5.8.0.RKFMIXM - Android 11

mrosi

Recommended Posts

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 10 Pro (nazwa kodowa: sweet / sweet_pro).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote10Pro_V12.5.8.0.RKFMIXM_v12-11.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• 2 weeks later...
Tylko ja mam taki problem polegający na tym, że w trakcie zmiany głośności ekran się blokuje. Na innych roomach to nie występuje, tylko w tej wersji. 
Potwierdzam, mam to samo, czasem nawet kończyć się restartem.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Cześć zmieniłem model z 9PRO (joyeuse) na właśnie ten model (sweet). Na najnowszej wersji .eu jest wszystko w porządeczku? Żadnych problemów?

Przy okazji jeszcze zapytam to normalne, że na EEA najnowszym systemie, w słońcu na czarnym motywie ekran robi się delikatnie szarawy? Tak jakby podbijał na max jasność? Ciężko to opisać, ale raczej każdy rozumie o co chodzi.

Edited by noisxy

Dnia 2.10.2021 o 10:37, Kacper Skrzypek napisał:

Zrobiłeś Format Data?

Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka

dzięki :D nie zrobiłem już śmiga jak ta lala ;) póki co nie ma  żadnych problemów :) Ktoś ma może GCAM do tego telefonu ?

• 2 weeks later...
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...