mrosi Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 10 Pro (nazwa kodowa: sweet / sweet_pro). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote10Pro_V12.5.8.0.RKFMIXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Tylko ja mam taki problem polegający na tym, że w trakcie zmiany głośności ekran się blokuje. Na innych roomach to nie występuje, tylko w tej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Ściągnij jeszcze raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcik Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Po aktualizacji zniknęła możliwość włączenia VoLTE.Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacoGURU Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Tylko ja mam taki problem polegający na tym, że w trakcie zmiany głośności ekran się blokuje. Na innych roomach to nie występuje, tylko w tej wersji. Potwierdzam, mam to samo, czasem nawet kończyć się restartem. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3jn1971 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 i co z tym błędem zgłasniania? bo nie wiem czy instalować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Ściągnij reupload, jest naprawione.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
noisxy Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) Cześć zmieniłem model z 9PRO (joyeuse) na właśnie ten model (sweet). Na najnowszej wersji .eu jest wszystko w porządeczku? Żadnych problemów? Przy okazji jeszcze zapytam to normalne, że na EEA najnowszym systemie, w słońcu na czarnym motywie ekran robi się delikatnie szarawy? Tak jakby podbijał na max jasność? Ciężko to opisać, ale raczej każdy rozumie o co chodzi. Edited October 1, 2021 by noisxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3jn1971 Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 wgrałem ten system i telefon łapie bootlopa...i wraca do TWRP ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Zrobiłeś Format Data?Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
noisxy Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Ponowię pytanie, ta wersja .eu jest stabilna, beż zadnych problemów? Bo widzę, że tutaj poprzednicy mieli jakieś problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 20 godzin temu, noisxy napisał: Ponowię pytanie, ta wersja .eu jest stabilna, beż zadnych problemów? Bo widzę, że tutaj poprzednicy mieli jakieś problemy. Problemów już nie ma. Śmiało, można korzystać:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3jn1971 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Dnia 2.10.2021 o 10:37, Kacper Skrzypek napisał: Zrobiłeś Format Data? Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka dzięki nie zrobiłem już śmiga jak ta lala póki co nie ma żadnych problemów Ktoś ma może GCAM do tego telefonu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurid Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Mam pytanie czy działają wam godziny ciszy. Chodzi mi o więcej niż 1 plan. Np. dni robocze i weekend. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts