mattib4 Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Hej ludziska. Mam problem z mi9t mojej żony. Przed podłączeniem do ładowarki wszystko było ok. Po odłączeniu d*pa. Telefon nie włącza się. Pojawia się wibracja jak dłużej przytrzymam power lub power+ lub power-. Ekran cały czas czarny. Po podłączeniu do kompa nic. Przy wciśnięciu power- komp wykrywa androida. Czy mogę coś zrobić sam czy serwis? Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattib4 Posted September 17, 2021 Author Share Posted September 17, 2021 Teraz widzę, że działa. Mogę na niego dzwonić ale nic się nie wyświetla. Ekran cały czas czarny. Jakiś miesiąc temu wymieniłem w nim digitizer. Myślicie że mogło to mieć wpływ?Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Wygląda że szlag trafił wyświetlacz, albo może się taśma poluzowała.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattib4 Posted September 17, 2021 Author Share Posted September 17, 2021 Świetnie. Taśma raczej sama się nie poluzowala. Ciekawe czy ta wymiana miała z tym coś wspólnego. Telefon ani nie upadł ani nic. Leżał sobie grzecznie na komodzie i się ładował. No nic jutro pojadę do nich zobaczymy co powiedzą.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattib4 Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 Nadal czekam co i jak. Podobno wyświetlacz jest oki bo podłączył nowy i też nie świeci. Może to jakie bug oprogramowania? Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts