siwyyy77 Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Zastępcza słuchawka taka szufladowa, były problemy więc postanowiłem wgrać nowy rom, wszystko poszło sprawnie, nie było błędów itp, ale jak dałem w TWRP ponowne uruchomienie to włączył się fastboot i nic nie idzie zrobić… Komputer nie widzi fona w minimal abd & fastboot, choć przy podłączaniu do kompa jest dźwięk podłączenia nowego urządzenia i komputer wykrywa urządzenie… Nie da się nawet wyłączyć słuchawki, bo zarówno power jak i power z plusem jak i minusem(głośność) powoduje powrót do trybu fastboot. Idzie to uratować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Tak, trza otworzyć i zewrzeć test pointy, Jak swoją swego czasu ucegliłem (nie raz) to w ten sposób się ratowało. Na YT były filmiki jak się to robi.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts