mrosi Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11 Lite 4G (nazwa kodowa: courbet). Link do pobierania ROMu: REUPLOAD https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI11Lite_V12.5.5.0.RKQMIXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc0bar Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Cześć. Jako, że to moje pierwsze Xiaomi w życiu mam szybkie pytania odnośnie instalacji w/w oprogramowania.Czy to jest wersja która mam wgrać przez twrp?Czy muszę rozlokować bootloader dla tej procedury?Czy mogę jak mi się nie spodoba spowrotem zablokować bootloader i wrócić do wersji global?Czy na tym romie będą mi działać płatności zbliżeniowe gpay?Dzięki i pozdrawiam Wysłane z mojego M2101K9AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 1. Tak 2. Trzeba odblokować 3. Tak 4. Prawdopodobnie tak, aczkolwiek nie dam głowy po ostatnich zmianach od Google. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts