Radoha Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 (edited) Po wgraniu softu miui 12.1.2 dla mi9t myślałem ze odinstalowało mi TWRP. Po próbie włączenia kombinacją przycisków power + vol- telefon wchodzi w tryb fastboot. Jednak po wejsciu w systemowy aktualizator i wybraniu opcji uruchom w recovery telefon włącza sie w recovery twrp. Jak zrobić aby włączało sie twrp kombinacją przycisków ? Edited August 16, 2021 by Radoha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 To nie jest bug, tylko używasz nie tej kombinacji klawiszy, co trzeba. Recovery włącza się Vol+ i power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoha Posted August 16, 2021 Author Share Posted August 16, 2021 Dzięki. SorryMój błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts