vinyl87 Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Cześć, czy ma ktoś pomysł co może być powodem rozłaczania intenretu po aktualizacji ? dodam że najczesciej zdarza sie tak jak wygaszam ekran przed aktualizacja nie bylo problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Mam ten sam problem. Na MIUI 12 rozłączało całą sieć. Na MIUI 12.5 rozłącza tylko internet mobilny. Dodam, że mam 2 karty sim w telefonie. W jakiej masz sieci telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyahi Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Jedyne co przyszło mi do głowy, to aktywny 'timer' ekranu blokady /zasilanie – ustawienia/.Zerknij na mój screen i porównaj swoje ustawienia. Powinieneś mieć „Nigdy”.Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Mam ustawione na "nigdy". Nie wiem czy to wina sieci czy coś się z telefonem dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts