mrosi Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra - dla obydwu modeli jest ten sam ROM (nazwa kodowa: Mi 11 Pro - mars, Mi 11 Ultra - star). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V12.5.9.0.RKACNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonzernicki Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Odblokowalem juz bootloader. Jak zainstalowac twrp? Poprosze o link z instrukcja, bo nie moge znaleźć. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Proszę https://miuipolska.pl/forum/topic/29008-instalacja-xiaomieu-poradnik-małe-faq-dla-telefonów-2019-2021-i-nowszych/?tab=comments#comment-388119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ma ktoś porównanie wersji CN do xiaomi.eu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 3 godziny temu, don_kamillo napisał: Ma ktoś porównanie wersji CN do xiaomi.eu? Przecież xiaomi.eu jest zbudowane na CN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Niby tak, ale nie do końca. Wprawdzie sprawdzałem xiaomi.eu stable na mi11, ale tam działało tragicznie (wysokie temperatury i znikająca bateria). Teraz mam CN stable (wprawdzie na mi11 pro), ale jest niebo do ziemi. Telefon chłodny, bateria trzyma nie gorzej niż mi10. Więc teraz pytanie: czy to telefony są aż tak różne w budowie, czy to jednak kwestia softu (podejrzewam mocniejszą integrację usług google). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts