Jump to content

Ekran zawsze włączony - powiadomienia

Deportivo88

Recommended Posts

Witam, 

Mam pytanie czy opcja "Ekran zawsze włączony" polega tylko na tym, że powiadomienie wyświetla się w momencie przyjścia wiadomości ? Myślałem, że skoro to ma zastąpić diodę powiadomień to powinno być włączone do momentu, aż powiadomienie nie zostanie odczytane ? 

A może to tylko u mnie jest tak, że powiadomienie się pojawia świeci się przez kilka sekund, a później ekran jest ciemny i nic dalej nie widać.

W sensie, gdzie mam go włączyć ? :) przepraszam za idiotyczne pytania, ale oczywiście w ustawieniach "ekran zawsze włączony mam" zaznaczone "Wł" i wyświetl przez 10 sekund po dotknięciu bo tam inna opcja do wyboru jest tylko "wyłącz gdy włączone jest oszczędzanie baterii". i nic innego nie mogę wybrać.

U mnie cały czas brak na wersjach rozwojowych (od kilku wersji w tył , nie pamietam dokładnie od ilu)odświeżania ekranu zawsze włączonego . Godzina nie aktualizuje się tylko stoi wszystko w miejscu żenada, dopiero powiadomienia ją aktualizują.

Tak za tematem tege ekranu , czy na wersje rozwojową mogę bezpośrednio wrzucić stabilną wersję?

Edited by sinu600

Trzeba spróbować wyczyścić wszystkie dane aplikacji. Co do godziny to aktualizuje się zgodnie z ustawieniami. Warto zerknąć co tam jest ustawione. Ewentualnie zrobić również czyszczenie danych. U wszystkich działa, a u jednostek nie....

Której aplikacji konkretnie dane wyczyścic? Bo aplikacjach systemowych nie mam apk od ekran zawsze wlaczony.

Na systemowych motywach nie działa ,wlączony na stale wyswietlanie nie działa, na 10 sek nie działa.

Wyczyscilem dane apk zegara i zadzialalo. Dzieki za podpowiedz.

Edited by sinu600