Tomasz Błasiak Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Cześć. Często kiedy ktoś wysyła mi wiadomość na komunikatory nie otrzymuję powiadomienia. Znajomi mówią że do mnie piszą a ja nie odpisuje i nie odczytuję. Czasami jak otworzę messenger to dopiero wtedy dostaję kilka wiadomości na raz. Czy ktoś miał podobnie i czy jest na to jakiś sposób? Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Zacznij może od wyłączenia oszczędzania energii dla danego komunikatora. Możesz go też "zakłódkować". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullsblood Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Problem stary jak całe miui. Borykam się z tym od kiedy kupuje te telefony a to już 6 lat. Powiadomienia to istna padaka. Raz działa przez długi czas a raz wcale. Takie uroki tego softu. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts