dyzio Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) wgrany : orangefox wcześniejsze aktualizacje wgrywały się poprawnie jedyne co nietypowego zrobiłem przed aktualizacją to kilka dni wcześniej skasowałem apkę magisk po aktualizacji przez systemową apkę ( i orangefox ) wchodzi w fastboot Probówałem aktualizację na inny rom wcześniejszy przez organgefox bez rezultatu o tyle o ile zaczął się częściej zapętlać z okreanem MI android bez fastboot Gdy próbuję zrobić flash przez miflash stable rom to flashuje w nieskończoność przechodzi zielone do końca i licznik czasu leci i lceci do 450 i więcej sekund bez komendy OK aż w końcu wyłącza się sam fastbnoot i telefon się resetuje a miflash ciągle go flashuje W ADB go nie widzi Do śmietnika ? Czy coś jeszcze da się zrobić. Edited June 20, 2021 by dyzio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Ściągnij ponownie ROM, bo był reupload i działa. Wgraj TWRP, zrób format data jak przy pierwszej instalacji, zainstaluj ROM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 Takie proste rozwiązanie i podziałało dziękuję w sumie zostawiłem dane użytkownika tylko chache dalvik itd. wyzerowałem . Więc telefon nadaje się od razu do użytku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts