Windwalker Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Cześć, od jakiegoś czasu whats'app samodzielnie postanowił zmienić sposób otwierania rozmów po kliknięciu w powiadomienie. Mianowicie gdy dostanę nową wiadomość i kliknę na powiadomienie na pasku, to zamiast otwarcia aplikacji i danej rozmowy w trybie pełnego ekranu, Whats'app wyłącznie okno (jak na załączniku). Jest to o tyle niewygodne, że przy tym oknie ani klawisze funkcyjne ani klawiatura się nie włącza. Z poziomu okna można zmienić jego rozmiar, można też włączyć pełny ekran - ale dla mnie nie jest rozwiązanie klikanie dwukrotnie, by móc wejść do pełnego ekranu, tylko chcę mieć otwartą aplikację w pełnym ekranie po kliknięciu na powiadomienie, jak dotychczas. Niestety ani w ustawieniach Whats'appa, ani w ustawieniach telefonu i powiadomień nie znalazłem opcji, która jest za to odpowiedzialna. Nie robiłem też żadnych aktualizacji softu. Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burdog Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Odinstaluj ten odkurzacz danych. Instaluj Signal lub Telegram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windwalker Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Dzięki za radę, zwrócę się też do setek kontaktów, by też odinstalowali Whatsappa i zainstalowali te programy, by akurat ze mną mogli pisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 @Windwalker sprawdź w informacji o aplikacji czy masz włączony tryb pełnoekranowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burdog Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Dzięki za radę, zwrócę się też do setek kontaktów, by też odinstalowali Whatsappa i zainstalowali te programy, by akurat ze mną mogli pisać. Najłatwiej jest powiedzieć, że się nie da. Trzeba chcieć i zrobić pierwszy krok. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts