Maxved Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Siemanko. Ma ktoś pojęcie czy istnieje opcja włączenia dźwięku wysyłania w stockowej apce do wiadomości? Nie chodzi mi o raport doręczenia tylko o dźwięk, kiedy klikam strzałkę wysyłania. Miałem do na huaweiu, miałem też na wersji global z googlowskimi wiadomościami i dialerem. Mi 10t pro, miui 12.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiuu21 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) 2 godziny temu, Maxved napisał: Siemanko. Ma ktoś pojęcie czy istnieje opcja włączenia dźwięku wysyłania w stockowej apce do wiadomości? Nie chodzi mi o raport doręczenia tylko o dźwięk, kiedy klikam strzałkę wysyłania. Miałem do na huaweiu, miałem też na wersji global z googlowskimi wiadomościami i dialerem. Mi 10t pro, miui 12.6 Stockowej mam rozumieć "Wiadomości" od Google bo innej nie ma od nowości. wejdź w Ustawienia wiadomości - powiadomienia - dodatkowe ustawienia aplikacji.... Edited June 9, 2021 by Misiuu21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxved Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 2 minuty temu, Misiuu21 napisał: Stockowej mam rozumieć "Wiadomości" od Google bo innej nie ma od nowości. No wiesz, jesteśmy na forum o chinsko-europejskim Romie wiec zakładałem, że każdy tutaj na tych zmodyfikowanych lata. Więc stockowy oznacza w tym wypadku xiaomi wiadomości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts