Slawulo Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Czy po przejechaniu ok 12 km przy temperaturze 23C silnik może być gorący? Mam m365 pro z wgranym softem gonka 365. Zwiększona tylko prędkość. Gdy dotykam przednie kolo silnik jest dosyć gorący. Temperatury baterii i body ok 40C, ale silnik wyraźnie bardziej gorący.Dodam, że akurat wrzuciłem opony 10 cali, a wcześniej na podstawowym sofcie, lub z "podkręconym" ale na oponach 8,5 cala nigdy nie dotykałem koła, więc nie wiem czy tak było i czy to normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 to normalne, że silnik się grzeje. Zwłaszcza, przy zmodyfikowanym sofcie. Na oficjalnym również się grzeje, nie da się tego uniknąć. Martwiłbym się gdyby temperatury przekraczały 90 stopni. Wszystko poniżej można uznać za normę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawulo Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 Dziękuję za odpowiedź, bo zaczynałem się martwić czy wszystko jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
margines Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Mam soft emkowo 800 + koła 10'' + mi pro 2. Przy 50 stopniach zaczyna mi migać temperatura. Jesteś pewny że mogę ciągnąć do 90 stopni? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 ikonka na wyświetlaczu wskazuje przekroczenie temperatury na kontrolerze. W silniku nie ma żadnego czujnika temperatury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts