snCk Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Witam. Zakupiłem telefon w xkomie, 10t pro. Nie mam żadnych powiadomień, czy to z discorda czy z messengera. Nadane sa każde permisje, autostart jest, nawet wyłączona optymalizacja MIUI. Jedynie jakie aplikacje potrafia podać jakimś powiadomieniem to gmail... i tyle. [12.0.18.0QJDEUXM] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Cześć i tu, wejdź w ustawienia / powiadomienia i sprawdź czy interesujące Cię aplikacje mają dostęp do wyświetlania powiadomień. Ekran blokady, pływające powiadomienia itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snCk Posted May 20, 2021 Author Share Posted May 20, 2021 Hej hej ;p. Maja wszystkie ustawienia powiadomień, nie ma ani jednej permisji której bym nie zdążył przypisać oraz opcji powiadomień. Reinstall apki też nic nie daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Synchronizację masz włączoną? Zobacz jeszcze czy w ustawieniach baterii nie wyłącza danych mobilnych po pewnym czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snCk Posted May 20, 2021 Author Share Posted May 20, 2021 Załączona synchronizacja, a internet cały czas jest. Gmail potrafi dostac powiadomieia, inne apki juz nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Jeśli to nowy nabytek, to może przywróć mu ustawienia fabryczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snCk Posted May 21, 2021 Author Share Posted May 21, 2021 Ustawienia fabryczne nie podziałały. Cały dzień grzebałem i powiadomienia sie zaczęły pojawiać, ale... z jakimś opóźnieniem dźwięku albo w ogóle go nie ma. Tak jakby miui dawał messengery i inne discordy w tryb uśpienia. Wszystko ma autostart, brak ograniczeń i inne kłódki... nic, trzeba przeczekać 168 godzin i uciekać z miui'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts