Markus89 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 (edited) Witam. Zakładam nowy temat, ponieważ udało mi się rozwiązać problem z wykrywaniem pendrive'a, ale ciągle nie udaje mi się na niego przerzucić plików. Zakupiłem pendrive Goodram 64 GB USB 3.0 - być może za duża pojemność i nie ta prędkość przesyłu danych... Sformatowalem pendrive do fat32, ale po chwili formatowania w tv lub przenoszenia plików na dysk flash kopiowanie zacina się. Kolejna pamięć też Goodram, ale 32 GB USB 2.0 po kilku próbach wyzioneła ducha i nie wykrywa jej nawet żaden program w laptopie.... Macie może u siebie jakieś sprawdzone pendrive'y, które da się zainstalować jako powiększona pamięć urządzenia i przenieść na nie aplikacje? Mam pobrana grę Asphalt 8, zajmuje 2,50 GB w pamięci tv i wymaga aktualizacji na którą nie mam miejsca... Help !? Edited April 19, 2021 by Markus89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus89 Posted April 29, 2021 Author Share Posted April 29, 2021 Problem rozwiązał markowy pendrive Kingston 32GB (może to też sprawa odpowiedniej pojemności). Został bez problemu sformatowany, a gra przeniesiona na niego. Jest miejsce na inne aplikacje i gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts