dospamu777 Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Dzień dobry. Natrafiłem na taki artykuł w sieci. http://www.pcworld.pl/news/401295/Windows.10.znamy.date.premiery.stabilnej.wersji.html "Microsoft podjął również współpracę z Xiaomi, a użytkownicy modelu Mi 4 będą mogli testować na nim nową edycję Windows 10." Czy wiadomo coś na ten temat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Dobry wieczór. Należy trochę sprostować ten artykuł, bo z tego co mi wiadomo to Xiaomi dało takie jakby "pozwolenie" ale żadnych umów nie podpisywali, więc chyba współpracą nazwać tego nie można :/ A co do samego Windowsa 10 na Mi4, to nic od tamtego czasu nie słyszałem, aby coś się ruszyło w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Ja sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać, ale pewnie ilość aplikacji przez długi czas będzie tak mała, że nie będzie to warte zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts