przemek89k Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 (edited) Cześć, mam telefon pocophone f1 - miałem zainstalowaną wersję Global MIUI 12 - było w niej sporo śmieci, dlatego postanowiłem, że zainstaluję wersję "by xiaomi.eu". Wszystko niby przebiegło poprawnie, ale po zrestartowaniu telefonu od kilkunastu minut wyświetla się logo MIUI - dlaczego, nie pokazuje się ekran startowy.... coś chyba jednak poszło nie tak. Co zrobiłem: 1. Odblokowałem bootloader - widać było otwartą kłódkę podczas uruchamiania telefonu 2. Wgrałem TWRP twrp-3.5.2_10-0-beryllium 3. Zainstalowałem xiaomi.eu_multi_POCOF1_V12.0.3.0.QEJMIXM_v12-10 Zrestartowałem telefon i teraz mam samo logo (jakieś 30 minut - bez żadnych kropeczek, czy kółka sugerującego ładowanie danych) - nic więcej się nie dzieje.. Czy potrzebny był jeszcze Magisk - jeżeli tak to jaka wersja dla tego telefonu (skąd pobrać)? Instalację robiłem według instrukcji: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Jedyne co to podczas odblokowania bootloader-a były niewielkie różnice Edited April 11, 2021 by przemek89k Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts