czeskimaster Posted February 10 Share Posted February 10 Ściągnij i zaktualizuj ręcznie: https://bigota.d.miui.com/V12.5.5.0.RKSEUOR/miui_CAMELLIANEEAORGlobal_V12.5.5.0.RKSEUOR_02d4206f35_11.0.zipWystarczy pobrać i wgrać przez opcje paczka aktualizacji? To jest najnowsze oprogramowanie, czy nadal będę musiał z kolejnym tak się bawić? Sorka, że tak pytam, ale nigdy tego nie robiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 10 Share Posted February 10 Wystarczy ściągnąć i zainstalować. Jeśli nie ma wyboru paczki aktualizacji w ustawieniach, dotknij parę razy ikony MIUI 12. To nie jest najnowsza aktualizacja, po aktualizacji powinno widzieć aktualizację do MIUI V13.0.9.0.SKSEUOR: https://bigota.d.miui.com/V13.0.9.0.SKSEUOR/miui_CAMELLIANEEAORGlobal_V13.0.9.0.SKSEUOR_f0c8c7ec89_12.0.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeskimaster Posted February 10 Share Posted February 10 Bardzo Ci dziękuję za pomoc, obawiałem się że instalując z zewnątrz może coś się stać. Na jakiej stronie szukać pozniej najnowszych aktualizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 10 Share Posted February 10 Pod Orange trudno takie znaleźć, jeśli się nie szuka w OTA samemu niestety. Zewnętrzne strony zazwyczaj nie linkują aktualizacji dla konkretnych operatorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeskimaster Posted February 10 Share Posted February 10 Ok, czyli jak ota mi wyszuka później nową aktualizacje, to zapytać się na forum i ktoś zapoda link? Jak wybrałem tą paczkę aktualizacji to mam coś takiego jak na zdjęciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 10 Share Posted February 10 Ale wybrałeś tę paczkę ręcznie czy kliknąłeś opcję Pobierz najnowszy pakiet? (bo mi chodzi o tę pierwszą opcję) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeskimaster Posted February 10 Share Posted February 10 Ok zainstalowało się. Teraz pobieram kolejną paczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeskimaster Posted February 10 Share Posted February 10 Ok wszystko poszło idealnie. A powiedz mi skąd te aktualizacje w przyszłości brać co mi wysłałeś? Bo w necie powtarza się ostatnia aktualizacja do pobrania o nr V13.0.5.0.SKSMIXM. Telefon mi podał nowszą, dokładnie tą co mi dziś podałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 10 Share Posted February 10 To, że masz wyższą wersję nie oznacza, że to jest nowsza wersja. W różnych gałęziach MIUI może być po prostu różna numeracja, numerek wersji niekoniecznie ma tu znaczenie Tak jak pisałem - dla Orange niestety nikt takich linków nie puszcza publicznie. Także jeśli pojawi się jakaś nowa aktualizacja i nie będziesz mógł jej pobrać, odezwij się na forum to podeślę linka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted February 10 Share Posted February 10 Chyba wszystkie jak widzę customy są dlatego modelu , tylko pozazdrościć Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 10 Share Posted February 10 No nie do końca, bo my tu mówimy o Redmi Note 10 5G, a dla tego modelu z custom ROM-ami jest krucho Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeskimaster Posted February 10 Share Posted February 10 Telefon ogólnie spoko. Zauważyłem w sumie dwie wady.1.Totalnie wyprane kolory.2. Nagrywanie video.. zauważyłem że podczas nagrywania, podczas np obracania video jakby miało laga. Obraz nie obraca się w czasie rzeczywistym tylko jakby miał efekt pływający. Tak samo jak włączę aparat i poruszam telefonem to obraz nie synchronizuje się z ruchem dłoni, tylko ma lekkie opóźnienia.Ktoś może się z tym spotkał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 10 Share Posted February 10 Może to efekt działania elektronicznej stabilizacji obrazu, albo nie nadąża z obliczaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeskimaster Posted February 10 Share Posted February 10 Możliwe, jak możesz to może znasz przyczynę co pisałem w innym wątku odnośnie czujnika zbliżeniowego?Czy też macie wrażenie że telefon ma słabe podświetlenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeskimaster Posted February 26 Share Posted February 26 W użyciu bateri mam coś takiego.[email protected]Ktoś wie, za co to odpowiada?Redmi note 10 5g - miui 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzanas69 Posted March 14 Share Posted March 14 Panowie, pytanie: używa ktoś na RN 10 Pro, na A13 takiego TWRP?- PBRP-sweet-4.0-20230313-0839-OFFICIAL.zip? Czy ewentualnie można przejść z tego twrp-3.7.0_12-0-sweet-TeamWin.img, bo np. jest lepsze itd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 15 Share Posted March 15 Jeśli obecne działa prawidłowo to nie kombinuj.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted April 10 Share Posted April 10 czy redmi note 10 pro ma czytnik linii papilarnych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek21 Posted April 10 Share Posted April 10 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted April 10 Share Posted April 10 W tym egzemplarzu co mam nie ma opcji dodania odcisku palca jest tylko pin i odblokowanie twarzą nie ma możliwości dodania odcisku palca...Hmm telefon napewno nie był naprawiany.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 11 Share Posted April 11 W menu serwisowym/testowym sprawdź czy jest w ogóle wykrywany czujnik.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts