Jump to content

Redmi Note 10/10Pro - pytania ogólne - watek zbiorczy

ZduneX25

Recommended Posts

Wystarczy ściągnąć i zainstalować. Jeśli nie ma wyboru paczki aktualizacji w ustawieniach, dotknij parę razy ikony MIUI 12.

To nie jest najnowsza aktualizacja, po aktualizacji powinno widzieć aktualizację do MIUI V13.0.9.0.SKSEUOR: https://bigota.d.miui.com/V13.0.9.0.SKSEUOR/miui_CAMELLIANEEAORGlobal_V13.0.9.0.SKSEUOR_f0c8c7ec89_12.0.zip

Ok wszystko poszło idealnie. A powiedz mi skąd te aktualizacje w przyszłości brać co mi wysłałeś? Bo w necie powtarza się ostatnia aktualizacja do pobrania o nr V13.0.5.0.SKSMIXM. Telefon mi podał nowszą, dokładnie tą co mi dziś podałeś.

To, że masz wyższą wersję nie oznacza, że to jest nowsza wersja. W różnych gałęziach MIUI może być po prostu różna numeracja, numerek wersji niekoniecznie ma tu znaczenie ;)

Tak jak pisałem - dla Orange niestety nikt takich linków nie puszcza publicznie. Także jeśli pojawi się jakaś nowa aktualizacja i nie będziesz mógł jej pobrać, odezwij się na forum to podeślę linka.

• Like 1

Telefon ogólnie spoko. Zauważyłem w sumie dwie wady.
1.Totalnie wyprane kolory.
2. Nagrywanie video.. zauważyłem że podczas nagrywania, podczas np obracania video jakby miało laga. Obraz nie obraca się w czasie rzeczywistym tylko jakby miał efekt pływający. Tak samo jak włączę aparat i poruszam telefonem to obraz nie synchronizuje się z ruchem dłoni, tylko ma lekkie opóźnienia.
Ktoś może się z tym spotkał?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

W tym egzemplarzu co mam nie ma opcji dodania odcisku palca jest tylko pin i odblokowanie twarzą nie ma możliwości dodania odcisku palca...
Hmm telefon napewno nie był naprawiany....

e1a2e5947212769fd971906cc52fe6ad.jpg