Morowiec Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Przecież on nie jest drogi ile byś chciał zapłacić za niego zawsze możesz x3pro kupić jest tańszy ale ma ips Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Czy jest ktoś kto przesiadł się z RN8 PRO na RN10 Pro? Chodzi mi o porównanie tych dwóch fonów. Czy duża jest różnica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler35 Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 1 godzinę temu, piterchmiel1 napisał: Czy jest ktoś kto przesiadł się z RN8 PRO na RN10 Pro? Chodzi mi o porównanie tych dwóch fonów. Czy duża jest różnica? Ekran, bateria , aparat tryb super makro, tak to różnicy nie widzę ,gdyby nie błąd cenowy w euro to bym dalej używał 8 pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 Ogólnie jest ciężko dostępny na raty. W Orange jest ale może mieć brand. Na infolinii mówią że nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curio89 Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 Mam pytanie. Posiadam redmi note 10 pro global. Czy po odblokowaniu bootloadera i ewentualnym wgraniu miuipolska/eu mogę znowu zablokować bootloader? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 Tak miflashem ale nie miui polska bo ma zipa ale tgz rozszerzenie już tak https://www.xiaomiflash.com/download/Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curio89 Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 To jakie najlepiej? Żeby aktualizacje były i żeby bootloader zablokować bo nie działa Netflix itp .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Dnia 20.05.2021 o 22:16, kiler35 napisał: Ekran, bateria , aparat tryb super makro, tak to różnicy nie widzę ,gdyby nie błąd cenowy w euro to bym dalej używał 8 pro Czy działa na tym fonie VoLTE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jul3k Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 (edited) Dnia 21.05.2021 o 08:24, piterchmiel1 napisał: Ogólnie jest ciężko dostępny na raty. W Orange jest ale może mieć brand. Na infolinii mówią że nie ma Ma brand na 100% bo sam wziąłem w promocji Orange Flex (6/128) za 1199zł z Mi Band 5 w zestawie. Ale mam z nim problem, bo nie mogę połączyć się z Android Auto w samochodzie. Inne telefony działają od razu i bez problemu, a na RN10Pro nie mogę tego ogarnąć. Tu jeszcze pytanie do użytkowników tego modelu, czy Wam działa AA normalnie? Zastanawiam się czy to nie jest wina brandu od Orange i braku bieżących aktualizacji softu. Edited May 23, 2021 by Jul3k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 (edited) Czy działa Ci VoLTE? 5 minut temu, piterchmiel1 napisał: Czy działa Ci VoLTE? To znaczy że działa tylko w Orange. Ma na myśli kartę sim. Dzwoniłem na infolinię to powiedzieli że nie ma brandu i będzie działać w każdej sieci Edited May 23, 2021 by piterchmiel1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jul3k Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 5 minut temu, piterchmiel1 napisał: Czy działa Ci VoLTE? Nawet nie wiem jak sprawdzić czy działa xD W ustawieniach karty jest aktywne, ale nie sprawdzałem. Na poprzednim Huawei P30PRO działało z Orange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Ale jesteś w Orange? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejdzik Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Volte i VoWifi są aktywne w orange , korzystam z flex i jest gitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jul3k Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 4 minuty temu, piterchmiel1 napisał: Ale jesteś w Orange? Tak, ale przy wykonywaniu połączeń nie pojawia mi się żadna ikona świadczącą o volte na pasku, mimo, że w ustawieniach karty jest to aktywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejdzik Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 (edited) 18 minut temu, Jul3k napisał: Tak, ale przy wykonywaniu połączeń nie pojawia mi się żadna ikona świadczącą o volte na pasku, mimo, że w ustawieniach karty jest to aktywne. A jak rozmawiasz z kimś to nie masz ikonki HD ?? Bo to świadczy o tym że telefon korzysta z volte , powinieneś mieć po zakończonej rozmowie literki w kwadraciku HD Edited May 23, 2021 by blejdzik dopisek Link to comment Share on other sites More sharing options...
majowy86 Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Gdzie kupiliście swoje Redmi Note 10 Pro? Śledzę oficjalny sklep Xiaomi i inne w PL, ale dostępności brak. Zastanawiam się nad zakupem z Chin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurel Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 36 minut temu, majowy86 napisał: Zastanawiam się nad zakupem z Chin. Zakupiłem na Ali Redmi Note 10 5G i zdarzyło mi się po raz pierwszy, a to bodaj 10 telefon tam zakupiony, że zatrzymano go na cle, mimo iż ostatni fragment drogi przebywał via Post NL. Musiałem 170 zł. VAT zapłacić co czyni promocyjny zakup średnio już opłacalny. A granice jeszcze bardziej uszczelnione zostaną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Jak działa czujnik zbliżeniowy czy wygasza ekran? Krążą opinie że różne rzeczy się dzieją Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiuu21 Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 (edited) 6 godzin temu, majowy86 napisał: Gdzie kupiliście swoje Redmi Note 10 Pro? Śledzę oficjalny sklep Xiaomi i inne w PL, ale dostępności brak. Zastanawiam się nad zakupem z Chin. Oficjalny Sklep Xiaomi https://mi-store.pl/product-pol-1348-Smartfon-Redmi-Note-10-Pro-6-128GB-Onyx-Grey.html lub na oficjalnej stronie https://mi-home.pl/telefony-redmi/redmi-note-10-pro-6gb-64gb-glacier-blue Reszta wersji to kwestia dni. Musisz czekać na dostawę. Edited May 30, 2021 by Misiuu21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohdaesu Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 (edited) 9 godzin temu, majowy86 napisał: Gdzie kupiliście swoje Redmi Note 10 Pro? Śledzę oficjalny sklep Xiaomi i inne w PL, ale dostępności brak. Zastanawiam się nad zakupem z Chin. Do jutra jest w Orange flex w wesji 6/128GB z Mi Bandem 5 za 1200 zł. 7 godzin temu, piterchmiel1 napisał: Jak działa czujnik zbliżeniowy czy wygasza ekran? Krążą opinie że różne rzeczy się dzieją Wygasza ekran, może pojedyncze egzemplarze miały z tym problem. Edited May 30, 2021 by ohdaesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 6 minut temu, ohdaesu napisał: Do jutra jest w Orange flex w wesji 6/128GB z Mi Bandem 5 za 1200 zł. Ale jest brandowany i nie wiadomo co z aktualizacją Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohdaesu Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 9 minut temu, piterchmiel1 napisał: Ale jest brandowany i nie wiadomo co z aktualizacją No tak, bo wgrać czysty soft to aż pół godziny roboty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 (edited) 5 minut temu, ohdaesu napisał: No tak, bo wgrać czysty soft to aż pół godziny roboty. Nie każdy potrafi. Zapodaj stronę do tej promki jak możesz Edited May 30, 2021 by piterchmiel1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohdaesu Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 5 minut temu, piterchmiel1 napisał: Nie każdy potrafi. Zapodaj stronę do tej promki jak możesz Aplikacja orange flex Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskulik1 Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Dnia 30.05.2021 o 16:43, ohdaesu napisał: No tak, bo wgrać czysty soft to aż pół godziny roboty. Wyjaśniłbyś laikowi?Zakupiłem w orange i coś mnie szczela z tym brandem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohdaesu Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 2 godziny temu, kriskulik1 napisał: Wyjaśniłbyś laikowi?Zakupiłem w orange i coś mnie szczela z tym brandem. https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Nic się nie zmieniło. Poza 7 dniami czekania na możliwość odblokowanie bootloadera całość nie trwa dłużej niż te 30 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskulik1 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 5 godzin temu, ohdaesu napisał: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Nic się nie zmieniło. Poza 7 dniami czekania na możliwość odblokowanie bootloadera całość nie trwa dłużej niż te 30 minut. Czyli tym sposobem moge wgrac również oryginalny soft 12.5.1?Jakie twrp jest dedykowane do rn10pro?i czy po wgraniu moge zablokować bootloader (potrzeba płatności nfc)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Oryginalny ROM (w formacie fastboot) wygrywasz za pomocą MiFlash, w programie jest opcja zablokowania bootloadera jak i pozostawienia go odblokowanym .Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskulik1 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 7 godzin temu, Netoper napisał: Oryginalny ROM (w formacie fastboot) wygrywasz za pomocą MiFlash, w programie jest opcja zablokowania bootloadera jak i pozostawienia go odblokowanym . Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Dzięki , doszedłem już do tego. Teraz oczekiwanie na odblokowanie bl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacoGURU Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Czy wiecie, kiedy może pojawić się wersja rozwojowa na Redmi Note 10 Pro?Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Wtedy, kiedy Xiaomi zdecyduje się na wydanie tego telefonu w Chinach. ROM-y chińskie istnieją już od dawna...Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacoGURU Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 (edited) Jakie obecnie są zmiany w miui polska stable względem globala dla RN10P? Czy info w zakładce "O systemie" odnosi się też do stable, czy tylko do wersji rozwojowych? Edited June 10, 2021 by jacoGURU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphine Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Jaki kolor, niebieski czy czarny ? A może brązowy ? Z tego co widzę tylko czarny ma szkło z tyłu i palcuje sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Orientuje się ktoś czy będzie w ogóle aktualizacja Redmi Note 10 do MIUI 12.5? Szukam jakiejś informacji na ten temat i nic, tak jakby tego telefonu producent nie widział, są tabelki mówiące o przyszłych aktualizacjach i są tam RN10pro które już dostało RN10s RN105G a o RN10 cisza. Dużo starsze telefony dawno już dostały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hCYk Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Witam. Zastanawiam się nad zakupem zwykłej wersji Redmi Note 10 4/64 tylko chciałem się zapytać czy faktycznie są z nim takie problemy jak wszędzie piszą? Że niby dotyk nie działa, obudowa podatna na złamania i soft niedomaga... Wygląda całkiem fajne jeśli chodzi o te 700 zł. Ewentualnie może znajdę coś lepszego w tym budżecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts