ZduneX25 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Wątek zbiorczy, dotyczący najnowszego Redmi Note. Poruszamy tylko ogólnikowe kwestie, które nie wymagają osobnego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 (edited) Cześć, brak drugiej przestrzeni w specjalnych funkcjach i nie działający equalizer na słuchawkach bluetooth pomimo działających suwaków a po ostatniej aktualizacji zniknęła optymalizacja MIUI w opcjach programistycznych dzięki której po wyłączeniu ekran się nie gasił. Redmi note 10 nie pro. Czy mógłby ktoś potwierdzić/zaprzeczyć czy u Was też taki problem występuje? Edited April 15, 2021 by fing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietrii Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Dnia 11.04.2021 o 13:00, fing napisał: Cześć, brak drugiej przestrzeni w specjalnych funkcjach i nie działający equalizer na słuchawkach bluetooth pomimo działających suwaków a po ostatniej aktualizacji zniknęła optymalizacja MIUI w opcjach programistycznych dzięki której po wyłączeniu ekran się nie gasił. Redmi note 10 nie pro. Czy mógłby ktoś potwierdzić/zaprzeczyć czy u Was też taki problem występuje? Jaka wersja softu? Jak mam dokładnie wszystko na odwrót jak napisałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 12.0.3 Masz drugą przestrzeń w funkcjach specjalnych i optymalizację MIUI w opcjach programistycznych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majowy86 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Cześć! Czy wiecie może coś więcej o dostępności wersji 6/128 na Polske? Jak na razie dostępne tylko 4/64. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 2 godziny temu, majowy86 napisał: Cześć! Czy wiecie może coś więcej o dostępności wersji 6/128 na Polske? Przez to, że kontenerowiec Ever Given zablokował w marcu Kanał Sueski są spore opóżnienia w dostawach towarów. Musisz być cierpliwy i czekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
majowy86 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Przez to, że kontenerowiec Ever Given zablokował w marcu Kanał Sueski są spore opóżnienia w dostawach towarów. Musisz być cierpliwy i czekać To może przez ten czas zdążą puścić łatki pod soft Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 1 godzinę temu, majowy86 napisał: To może przez ten czas zdążą puścić łatki pod soft Jakie łatki? Co to ma zwspólnego z dostawami? W Chinach juz od kilku tygodniu można kupić RN10Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majowy86 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Jakie łatki? Co to ma zwspólnego z dostawami? W Chinach juz od kilku tygodniu można kupić RN10Pro.Trochę ludzie narzekają. Chyba coś z powiadomieniami. Not big deal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietrii Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Dnia 17.04.2021 o 09:08, fing napisał: 12.0.3 Masz drugą przestrzeń w funkcjach specjalnych i optymalizację MIUI w opcjach programistycznych? Co ciekawe ja mam wersję 12.0.1 i nie mam aktualizacji. Mam opcję optymalizacja miui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiuu21 Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 (edited) Dnia 18.04.2021 o 19:13, Pietrii napisał: Co ciekawe ja mam wersję 12.0.1 i nie mam aktualizacji. Mam opcję optymalizacja miui Aby mieć najnowszą wersję Miui w ustawieniach telefonu zmień na region Szwajcarię i sprawdź aktualizację. Zainstaluj aktualizację i wróć na region Polski. Jak pamiętam powinno na OTA wrzucić MIUI V12.0.13. Edited April 21, 2021 by Misiuu21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMajki Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Witam, zakupiłem redmi note 10 global version na gshopper, telefon był dostarczany z Hiszpanii. Obawiam się że dostałem podróbkę ponieważ nie mam na opakowaniu naklejki z hologramem i kodem aby sprawdzić autentyczność. Dodatkowo wszedłem na jedną ze stron aby sprawdzić gwarancję podając imei i nie pokazało żadnych danych odnośnie gwarancji. Po 3 sprawdzając podzespoły przez aplikację AIDA64 w zakładce system pokazuje mi model sunny. Czy u was też tak pokazuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietrii Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 (edited) 1 godzinę temu, MrMajki napisał: Witam, zakupiłem redmi note 10 global version na gshopper, telefon był dostarczany z Hiszpanii. Obawiam się że dostałem podróbkę ponieważ nie mam na opakowaniu naklejki z hologramem i kodem aby sprawdzić autentyczność. Dodatkowo wszedłem na jedną ze stron aby sprawdzić gwarancję podając imei i nie pokazało żadnych danych odnośnie gwarancji. Po 3 sprawdzając podzespoły przez aplikację AIDA64 w zakładce system pokazuje mi model sunny. Czy u was też tak pokazuje? Tak, sunny to poprawna nazwa tego modelu. Nie sądzę aby ktoś podrabiał jedne z najtańszych telefonów. Hologramów tez nie naklejają. https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei Edited April 21, 2021 by Pietrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMajki Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 30 minut temu, Pietrii napisał: Tak, sunny to poprawna nazwa tego modelu. Nie sądzę aby ktoś podrabiał jedne z najtańszych telefonów. Hologramów tez nie naklejają. https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei Dzięki za szybką odpowiedź, na stronie pokazało że jest git. A co do gwarancji to trzeba ją aktywować czy jak to wygląda kupując za granicą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 (edited) Witam, czy miui.eu na redmi note 10 nie instaluje twpr ? tylko przez fastboot rom ? Pozdrawiam. Edited April 23, 2021 by lukasknw Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZELMAN Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 Cześć, mam pytanie czy redmi 10 pro nie obsługuje wificalling? W ustawieniach tam gdzie karta sim nie ma żadnych przełączników a na yt są filmiki gdzie te funkcje są. Jest na to jakiś prosty patent? Na czacie play twierdzą, że usługa z ich strony jest aktywowana. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 43 minuty temu, SZELMAN napisał: Z góry dziękuję za pomoc. Obsługuje. Kodami wpisywanymi w dialerze trzeba uruchomić: Volte *#*#86583#*#* Vowifi *#*#869434#*#* Cały wątek o tym https://miuipolska.pl/forum/topic/17539-czy-działa-u-nas-volte-i-wifi-calling/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 Cześć. Gdzie można tanio kupić RN 10 Pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZELMAN Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 2 godziny temu, FromWP napisał: Obsługuje. Kodami wpisywanymi w dialerze trzeba uruchomić: Volte *#*#86583#*#* Vowifi *#*#869434#*#* Cały wątek o tym https://miuipolska.pl/forum/topic/17539-czy-działa-u-nas-volte-i-wifi-calling/ Dzięki za odpowiedz, po wpisaniu kodów coś trzeba będzie zrobić, jak najlepiej przetestować czy działa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 2 minuty temu, SZELMAN napisał: coś trzeba będzie zrobić Po wpisaniu kodów pojawią sie opcje w ustawieniach karty sim. Trzeba je włączyć. Jak nie ściemniają i rzeczywiście Ci uruchomili to będziesz miał znaczki VoLTE lub VoWiFi na pasku stanu przy aktywnej usłudze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZELMAN Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 (edited) 21 godzin temu, FromWP napisał: Po wpisaniu kodów pojawią sie opcje w ustawieniach karty sim. Trzeba je włączyć. Jak nie ściemniają i rzeczywiście Ci uruchomili to będziesz miał znaczki VoLTE lub VoWiFi na pasku stanu przy aktywnej usłudze. Ok wieczorem na spokojnie będę testował. Dam znać co i jak Test wykonany, po wpisaniu kodów wszystko działa. Dzięki kolego za pomoc Edited April 29, 2021 by SZELMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Ja mam problem z widgetami kolor czcionki jest czarny w trybie ciemnym biały w trybie jasnym da się to jakoś naprawić bo już mi pomysłów brakuje Na mi 9t pro wszystko działa na rn 10 bez pro nie działa Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pwc1337 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Czesc. Dzis zakupilem w Orange bez abonamentu RN10 Pro. Ku mojemu zdziwieniu zauwazylem, ze zdazyli wgrac swoj wlasny soft i tak jak aplikacje pousuwalem, tak nie podoba mi sie to ze kupuje nowy telefon, ktory mial premiere w kwietniu, a ja mam wersje MiUi 12.0.3. Z tego co widze z innych tematow inni maja juz 12.0.14/15... Da sie cos z tym zrobic nie tracac gwarancji? Ktos pisal o zmianie regionu na Szwajcarie, ale nie wyszukuje nowych aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 No da się, odblokowanie bootloadera i wgranie czystego global. To nie Orange jest gwarantem a serwis , a serwisu nie interesi czy soft był brandowany czy czysty.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pwc1337 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 35 minut temu, Netoper napisał: No da się, odblokowanie bootloadera i wgranie czystego global. To nie Orange jest gwarantem a serwis , a serwisu nie interesi czy soft był brandowany czy czysty. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Dzięki za info. Jest gdzieś tutaj poradnik jak to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Jest w dziale... poradników A jakby co to googlem się wspomóż, dużo łatwiej się wyszukuje o odblokowaniu i o wgrywaniu romów, bo tutejsza szukajka często z czapy wyniki zwracaa i poradniki nie aktualizowane.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Bylem w X-komie sprawdzić ten telefonik RN10Pro 6/128 i zauważyłem że przegladarka Chrome podczas przewijania przycina sie na 120Hz a na 60Hz nie. Też to zauważyliście? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Wystarczy wejść w chrome flags i zmienić tą opcję na wyłącz. Android SurfaceControl Przeglądarka już się nie będzie cięła. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Czy w RN10Pro został juz usunięty bug z klawiaturą przykrywającą pole wpisywania tekstu w messengerze po kliknieciu w dymek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morowiec Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Ja u siebie już tego nie widzę baa już są normalne dymki czatu Messenger Posiadam najnowsze wydanie miui Polska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Są w ogóle jeszcze jakieś problemy z tym telefonem RN10Pro ? Pytam bo przymierzam sie do zakupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dlugasek Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Ja mam dwa czujnik zbliżeniowy i nie mogę połączyć się z tv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej2020 Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Czy po wgraniu softu MIUIPolska działa pełna opcja Always on display na Redmi Note 10 Pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Mam pytanie. Gdzie można kupić najkorzystniej tego fona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiuu21 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Dnia 15.05.2021 o 09:56, piterchmiel1 napisał: Mam pytanie. Gdzie można kupić najkorzystniej tego fona? Słyszałeś kiedyś o takim wynalazku jak: https://www.ceneo.pl/;szukaj-redmi+note+10+pro Obecnie nie ma jakiś porywających promocji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts