karolbu Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Mi9 od wersji 12.5 mam problem z Klonowaniem aplikacji i cały czas występuje z każdą wersją. W momencie uruchomienia klonowanej aplikacji ekran czarny i aplikacja jest martwa, nie otwiera się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 14, 2021 Author Share Posted April 14, 2021 Ktoś może potwierdzić? Na razie czekam wciąż na odblokowanie (jeszcze tydzień...), więc nie sprawdzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeck Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 "U mnie działa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kronos Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Zainstalowałem dzisiaj na mi 10t po raz pierwszy i jest nieźle. Nie zauważyłem większych problemów z samym softem. Problem jest za to z twrp , wersja twrp-3.5.1.A10-apollo-geoanto555.img nie działa poprawnie, dopiero wersja z xda ruszyła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaciek Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Nowa wersja jest od 5 minut Sendnięte z Mi Note 10 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garmit Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Mam pytanie. Chce zaktualizować system. Posiadam wersję 20.12.28 rozwojowa i chce na obecnie aktualną. Ale w menu aktualizacji nie wyświetla mi aktualnej tylko pisze że moja jest najnowsza. Pobrałem więc najnowsza paczkę z systemem i chce zaktualizować przez twrp. Czy mogę wejść do twrp dać install i wybrać zipa z systemem i wtedy mi się zaktualizuje? Czy usuną mi się wszystkie dane i system wejdzie jako nowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 @Garmit z OTA były problemy, zerknij do tematu poprzedniej aktualizacji i tu masz wszystko wyjaśnione: https://miuipolska.pl/forum/topic/54673-miui-2133141/ Ja zawsze wgrywałem sobie aktualizacje ręcznie przez TWRP, nic się nie usuwa dopóki sam nie zaczniesz formatować, wape'ować. I się teraz doigrałem bo Mi 11 nie ma TWRP Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4mil Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Czerwony SafetyNet i "Błąd API SafetyNet. Jakieś rozwiązanie? Mi9t pro. Universal safetynet patcher oraz magisk hide props config, nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 32 minuty temu, fk4mil napisał: Czerwony SafetyNet i "Błąd API SafetyNet. Jakieś rozwiązanie? Mi9t pro. Universal safetynet patcher oraz magisk hide props config, nie działa. Sprawdź SafetyNet inną apką niż Magisk. Google zablokowało klucz API apki Magiska, stąd u niej problem. Inne apki np. ze sklepu Play działają normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4mil Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 6 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Sprawdź SafetyNet inną apką niż Magisk. Google zablokowało klucz API apki Magiska, stąd u niej problem. Inne apki np. ze sklepu Play działają normalnie. Dzięki za odpowiedź. PS Ogarnięte przez magisk canary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 Tak, Magisk Canary ma już apkę z działającym kluczem więc na nim będzie przechodzić. Problem jest na stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts