pawel188 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 ja już z dwa tygodnie mam wszystko działa tylko wywalili latarkę z ekranu blokady i dali karuzele tapet strasznie nachalna appka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma2012 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 (edited) Spróbuj: ustawienia > aplikacje > zarządzanie aplikacja i tam szukasz karuzeli i dajesz odinstaluj. Aha, kliknij trzy kropki w prawym górnym rogu i wybierasz pokaż usługi systemowe o ile karuzeli nie widzisz. Edited December 14, 2021 by Puma2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel188 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 35 minut temu, Puma2012 napisał: Spróbuj: ustawienia > aplikacje > zarządzanie aplikacja i tam szukasz karuzeli i dajesz odinstaluj. Aha, kliknij trzy kropki w prawym górnym rogu i wybierasz pokaż usługi systemowe o ile karuzeli nie widzisz. jesteś bogiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek440 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Nieznana funkcja poco x3 pro, może ktoś napisać do czego służy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Odpaliłeś to klikając w którąś opcje w info o telefonie? Raczej to jest zabawka a nie funkcja.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek440 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 No nie, nie wiedziałem do czego służy. I nic więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzesioZuch89 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Jak ustawisz w odpowiedniej pozycji to wyśle dane do chińczyka a telefon wybuchnie... A tak serio każdy android ma takiego easter egg. Po kliknięciu w wersję systemu odpala się animacja. W lollipop można było zagrać w flappy bird. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek440 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 No właśnie tak myślałem wiedzieć że ten dym to efekt specjalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iziaczek Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Hej, szybkie pytanie na które nie jestem w stanie znaleźć odpowiedzi (przepraszam!) Czy jest jakiś sposób, aby przenieść aplikacje na kartę SD w POCO x3? Rosną mi w siłę, miejsca na sd mam sporo a i tak wszystko zapisuje się na pamięci wewnętrznej, przez co telefon mi się troszkę buntuje. Z góry dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel188 Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 już od jakiegoś czasu android nie pozwala na trzymanie appek na sd Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKs Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Cześć wszystkim. Od pewnego czasu mam tak ze schodzi mi bardzo duzo baterii przez noc jak telefon jest w stanie bezczynności. Wszystko mam wyłączone. Już nie wiem co robić, nie wiem czy wina baterii czy mam coś namieszane w telefonie. Koledze przez noc schodzi 2% a mi koło 50% . Macie jakieś pomysły żeby mi pomóc? Z góry bardzo dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel188 Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) wygląda jak problem z bateria ale zainstaluj AccuBattery z google play po paru ładowniach będziesz miał pojemność baterii i pokaże co drenuje baterie u mnie po 19 godzinach z tego ponad 5 godzin na ekranie mam jeszcze 40% baterii Edited February 17, 2022 by pawel188 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Underlay Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Cześć, miałem problem z ghost touchem na wersji 12.5.2, ale pojawiła się aktualizacja w ustawieniach/O telefonie do 12.5.3, którą zainstalowałem i o dziwo problem zniknął. Teraz natomiast pojawiła się kolejna aktualizacja o numerze 12.5.4, na którą ludzie narzekali na ten właśnie nieszczęsny ghost touch. Mam obawy, że po zainstalowaniu problem powróci. Jak myślicie, olać te aktualizacje czy jednak zainstalować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukash Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Cześć, miałem problem z ghost touchem na wersji 12.5.2, ale pojawiła się aktualizacja w ustawieniach/O telefonie do 12.5.3, którą zainstalowałem i o dziwo problem zniknął. Teraz natomiast pojawiła się kolejna aktualizacja o numerze 12.5.4, na którą ludzie narzekali na ten właśnie nieszczęsny ghost touch. Mam obawy, że po zainstalowaniu problem powróci. Jak myślicie, olać te aktualizacje czy jednak zainstalować?Jest już aktualizacja 12.5.5.0Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzesioZuch89 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Dobra jednak dostałem. Poprawki zabezpieczeń styczeń 2022. Dobre i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsolka Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Witam. Czy powerbank baseus 65W quick charge będzie kompatybilny z poco X3 pro? Zaraz po podłączeniu telefonu do powerbanka do gniazda quick charge zaczyna się ładować, ale po chwili zrywa połączenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kollkar Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Zauważyłem w moim poco problem. Kiedy rozmawiam z samochodu kiedy nie używam zestawu głośnomówiącego to rozmówca słyszy dziwne, regularne stuki. Pojawiło się to też kiedy stałem przy kserokopiarce. Sprawdziłem w samochodzie telefony innych marek i nic takiego nie miało miejsca. Spotkaliście się z takim przypadkiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioosz Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Wie ktoś może kiedy będzie aktualizacja do Androida 12 i MIUI 13? Oczywiście wersja Global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukash Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Wie ktoś może kiedy będzie aktualizacja do Androida 12 i MIUI 13? Oczywiście wersja Global.Zmień region na stany zjednoczone i będzie dostępna. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioosz Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 A później można spokojnie znowu zmienić na polski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciniozo Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 11 minut temu, Marioosz napisał: A później można spokojnie znowu zmienić na polski? Tak, spokojnie można zmienić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedplay Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 W dniu 2.04.2022 o 16:43, ukash napisał: Zmień region na stany zjednoczone i będzie dostępna. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Zmieniłem u siebie region i dalej nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukash Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Zmieniłem u siebie region i dalej nie mam.Wczoraj właśnie tak aktualizowałem. Spróbuj indie. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Zmieniłem u siebie region i dalej nie mam.Wczoraj właśnie tak aktualizowałem. Spróbuj indie. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pejta Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Dwa dni temu przestawiłem na Szwajcaria i poszło uaktualnienie do MIUI 13 od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitay007 Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Po utworzeniu skrótu do do kontaktu na ekranie głównym, skrót ten tworzy się co jakiś czas na następnym ekranie bez końca. Czy ktoś z was spotkał się z takim małym problemem? Poco x3 pro z miui 13 , problem był już wcześniej. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szunaj4 Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Nie wiem czy każdy zauważył, że nasz telefon otrzymał również rozszerzenie pamięci RAM 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzesioZuch89 Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 23 godziny temu, szunaj4 napisał: Nie wiem czy każdy zauważył, że nasz telefon otrzymał również rozszerzenie pamięci RAM 😉 Tak w 12.5... już dodali nie zauważyłem jakichkolwiek pozytywów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 14 godzin temu, CzesioZuch89 napisał: Tak w 12.5... już dodali nie zauważyłem jakichkolwiek pozytywów. Też nie zauważyłem w X3 NFC , ale UWAGA CIEKAWE!!! W telefonie znajomego, też NFC wersja 6/128 pokazuje pamięć operacyjną 6+2 a w mojej wersji 6/64 tylko 6+1. Taka ciekawostka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 14, 2022 Author Share Posted April 14, 2022 To zależy od ilości pamięci. Jak masz więcej, no to będzie więcej tego "rozszerzonego" RAM-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drk001 Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Macie może taki problem po przejściu na MIUI13, że za głośność powiadomień (sms, czy wiadomości z Signala) jest teraz odpowiedzialny suwak od głośności mediów (ten z nutką). Wcześniej na MIUI 12.5 za to był odpowiedzialny suwak dzwonków (dzwonek). Zupełnie mi to nie pasuje. Przykład: Mogę dać suwak dzwonka na maks a suwak mediów na minimu i jak dostanę sms to będzie praktycznie nie będzie słychać powiadmienia. Jak jest u was? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Nie tylko w poco zostało to poprzestawiane.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szunaj4 Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 17 godzin temu, drk001 napisał: Macie może taki problem po przejściu na MIUI13, że za głośność powiadomień (sms, czy wiadomości z Signala) jest teraz odpowiedzialny suwak od głośności mediów (ten z nutką). Wcześniej na MIUI 12.5 za to był odpowiedzialny suwak dzwonków (dzwonek). Zupełnie mi to nie pasuje. Przykład: Mogę dać suwak dzwonka na maks a suwak mediów na minimu i jak dostanę sms to będzie praktycznie nie będzie słychać powiadmienia. Jak jest u was? Niestety tak właśnie zrobiło. Totalna porażka. Ja włączyłem asystenta dźwięków, żeby np aplikacjom zmniejszyć głośność nie zmniejszając przy tym głośności telefonu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drk001 Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 8 godzin temu, szunaj4 napisał: Niestety tak właśnie zrobiło. Totalna porażka. Ja włączyłem asystenta dźwięków, żeby np aplikacjom zmniejszyć głośność nie zmniejszając przy tym głośności telefonu... Myślełem, że to jakiś bug. Ja zawsze miałem multimedia wyciszone lub na minimum i przez te ich bezsensowne ustawienia nie słyszę powiadomień sms z Signala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedplay Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Zmieniałem region na Szwajcaria, Indie, Stany Zjednoczone i nie pokazuje mi się aktualizacja. Co jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Pewnie wycofane.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts