fluey Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Witam, posiadam Redmi Note 7, którego wyświetlacz nie jest już funkcjonalny. Smartfon po prostu spadł i rozbił mu się ekran przez co nic nie widać. Moje pytanie jest następujące. Czy jest jakiś sposób aby podłączyć przykładowo monitor pod ten telefon? I czy w takim wypadku mógłbym podłączyć przy pomocy huba USB myszkę i klawiature? Wiem, że jest to troche głupie, ale nie widze sensu w wymianie wyświetlacza, gdyż mam już inny telefon a chce jedynie zgrać zdjęcia z Note 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss.kg Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Wystarczy podpiąć telefon pod komputer i telefon można przeglądać jak pendrive'a. Tylko kwestia jak masz ustawione w telefonie gniazdo USB. Czy tylko jako ładowanie baterii czy też ładowanie baterii i przeglądanie zawartości telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluey Posted April 3, 2021 Author Share Posted April 3, 2021 3 godziny temu, kriss.kg napisał: Wystarczy podpiąć telefon pod komputer i telefon można przeglądać jak pendrive'a. Tylko kwestia jak masz ustawione w telefonie gniazdo USB. Czy tylko jako ładowanie baterii czy też ładowanie baterii i przeglądanie zawartości telefonu. Moge tak zrobić pomimo pinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss.kg Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 A tego nie wiem. Używam palucha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluey Posted April 3, 2021 Author Share Posted April 3, 2021 19 minut temu, kriss.kg napisał: A tego nie wiem. Urzywam palucha. On mi już padł niestety, więc jakoś pin będę musiał wpisać :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Zobacz czy gdzieś w grafice google nie ma foty ekranu z wpisywaniem pinu, pobierz wyskaluj do wielkości ekranu fona, wydrukuj, i na podstawie wydruku próbuj trafiać w cyferki.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba. Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Mi też spadł i nie działa dotyk. Podłączał ktoś z was mysz przez OTG? Potrzebuje zgrać fotki i dane. I najpierw wpisać pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts