Prrzemek Konieczny 2008 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Dzień doby mam problem kupiłem telefon w lombardzie dokładnie redmi 9s i niestety coś kliknąłem w ustawieniach programistycznych. Przeniosło mnie do Main Menu redmi recowery 3.0wszedłem w opcje rebot i przycisk rebot to system ale nic nie wyszło więc wróciłem i klikniołem wipe all data i jak skończył powturzyłem rebot przeniosło mnie do do "this device is locked" telefon przed trafieniem do mnie ktoś go użytkował i zalogował się a ja nie znam hasło do tego konta i czy ktoś wie jak wrucic lub żeby włączyć ustawienia fabryczne i jakoś korzystać z tego telefonu bo jestem uziemiony. z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Jeśli masz od niego pudełko itd. to tu: https://sklep.micenter.pl/pl/p/Zdalne-usuniecie-konta-Xiaomi/161 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prrzemek Konieczny 2008 Posted April 2, 2021 Author Share Posted April 2, 2021 bardo dziękuj mam jeszcze jedno pytanko czy inne serwisy też maja taką opcje np wrocław Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Dylewski Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 1 godzinę temu, Prrzemek Konieczny 2008 napisał: bardo dziękuj mam jeszcze jedno pytanko czy inne serwisy też maja taką opcje np wrocław Nie wiem, czy odpowiem tak jak założyłeś, ale MiCenter znajduje się właśnie w Wrocławiu. Ale na pewno są inne serwisy w Wrocławiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts