piqpoq Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Cześć,Ktoś ma możliwość sprawdzić jak zachowuje się Mi 11 w uchwycie Xiaomi qi 20w ale w etui.Do tej pory wszystkie telefony ładowały się bez problemów w etui i bez natomiast po założeniu etui spigen telefon zaczyna się ładować i po chwili komunikat, że ładowanie bezprzewodowe zostało wyłączone. Na biurkowej ładowarce nie ma problemów. Po zdjęciu etui też nie ma problemów. S9+ ładuje się w każdym etui w tym spigen ten sam model.Dziwna sprawa i dosyć irytująca, bo urządzenia tej samej firmy się gryzą... Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
addone Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Mam etui spigena plus ładowarkę samochodową Xiaomi qi 20w i wszystko w porządku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piqpoq Posted April 2, 2021 Author Share Posted April 2, 2021 (edited) Jakie masz miui? Ja mam 12.0.9 Przegrzebałem sieć i znalazłem, że temat się już zdarzałhttps://xiaomi.eu/community/threads/21-2-3-mi-9-wireless-charging-crashing-constantly.59319/ W zasadzie bez etui też ładowanie się wyłącza tylko dłużej to trwa. Jeśli uszkodził się uchwyt to zamówię kolejny, tylko jakoś chciałbym potwierdzić, że to on jest winny. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Edited April 2, 2021 by piqpoq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Miałem tak w mi9, niezależnie czy etui czy nie, sprawdziłem inną ładowarkę zapalniczkową od Xiaomi 18w bodajże i wtedy nie było problemów, po jakimś czasie sprawdzania któraś aktualizacja naprawia problem i nie było problemów z ładowaniem na ładowarce zapalniczkowej z zestawu, w mi11 mam ten sam problem, mam miui 12.5 Stable od Xiaomi.eu, na innych wersjach też był ten sam problem, trzeba po prostu poczekać według mnie na aktualizację jakąś hehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piqpoq Posted April 2, 2021 Author Share Posted April 2, 2021 Dzięki. Trochę zgłupiałem, bo mam jeszcze biurkową tylko słabszą i ta działa bez problemów, ale ona max wyciąga 1,5 A. Xiaomi 20W wyciąga prawie 4,5A (wartość z Ampere) i się wyłącza. Trochę dużo pokazuje i wygląda na jakiś błąd. Na wszelki wypadek zamówiłem drugą ładowarkę, najwyżej dam komuś w rodzinie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piqpoq Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Na nowym uchwycie wszystko działa poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts