kpmkat 0 Posted March 27 Report Share Posted March 27 (edited) Witam, jak w temacie - brak możliwości edycji pola Wiadomość przy wysyłaniu prywatnej wiadomości. Mogę wybrać osobę, wpisać temat ale pole Wiadomości nie jest edytowalne Mógłby ktoś pomóc? Edited March 27 by kpmkat Link to post Share on other sites
Kacper Skrzypek 2,167 Posted March 27 Report Share Posted March 27 Faktycznie coś na stronie Wiadomości jest nie tak. Zgłosiłem. Możesz spróbować napisać przez ikonę wiadomości obok nazwy profilu > tam Napisz nową. Z tego poziomu ładuje się normalnie. Link to post Share on other sites
kpmkat 0 Posted March 27 Author Report Share Posted March 27 11 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Faktycznie coś na stronie Wiadomości jest nie tak. Zgłosiłem. Możesz spróbować napisać przez ikonę wiadomości obok nazwy profilu > tam Napisz nową. Z tego poziomu ładuje się normalnie. Dzięki za info, ale w profilu poprzez Napisz nową też nie funkcjonuje... Link to post Share on other sites
ZduneX25 787 Posted March 27 Report Share Posted March 27 Na ten moment kliknij prawym przyciskiem myszy na "Napisz nową" i wybierz otwórz na nowej karcie, wtedy będziesz mógł pisać. Link to post Share on other sites
kpmkat 0 Posted March 27 Author Report Share Posted March 27 10 minut temu, ZduneX25 napisał: Na ten moment kliknij prawym przyciskiem myszy na "Napisz nową" i wybierz otwórz na nowej karcie, wtedy będziesz mógł pisać. Dzięki działa. Link to post Share on other sites
Recommended Posts