Sedzik2310 Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Dzień dobry, odkurzacz pierwszego dnia podłączyłem do aplikacji MiHome. Od samego początku aplikacja go nie wykrywała, musiałem dodawać go "ręcznie" poprzez wyszukanie go w sieciach Wi-Fi. Robot działał podłączony i widoczny (on-line) półtorej dnia. Po tym czasie wszedł w tryb offline. W żaden sposób nie mogłem go przywrócić do trybu on-line. W końcu usunąłem go z "mojego domu" i próbowałem dodać jeszcze raz. Tak jak wcześniej aplikacja nie wyszukuje odkurzacza a przy "ręcznym" dodawaniu nie ma odkurzacza w sieciach Wi-Fi. Próbowałem każdego rozwiązania, przywracania do ustawień fabrycznych, resetowania sieci odkurzacza, resetowania sieci głównej, skanowania lodu QR z instrukcji. Czy mogę coś zrobić jeszcze oprócz odesłania go do serwisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariush19 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Mam identyczny problem, po 2 dniach robot przeszedł w tryb offline, i zero kontaktu, nie wysyła sieci wifi, padła chyba karta sieciowa czy jakiś moduł sieciowy, ktoś jeszcze miał taki problem, wysyłał na gwarancję jeśli tak to gdzie odesłać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
httpkvvcpi Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Mam dokładnie to samo.. nic nie pomaga. Co zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) Jakieś rozwiązania, zdziałaliście coś? Mam identyczny problem. Edytuję, dla potomnych. Udało się ponownie połączyć - wyłączyłem stację ładowania na noc, kolejnego dnia już bez problemu się połączył. Robiłem to na regionie Niemcy, choć wydaje mi się że akurat to bez znaczenia. Po prostu trzeba 'zresetować' stację ładowania. W każdym razie już działa. Edited January 18, 2022 by daniel.wu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts